«Την Κυριακή οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες και με την ψήφο τους, η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα μετά τον παραλογισμό που είχαμε 4,5 χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ακροδεξιάς».

Αυτό τόνισε χθες από την Καρδίτσα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το μεσημέρι το εκλογικό κέντρο του κόμματος και έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους και στελέχη.

«Η χρήσιμη ψήφος για τα συμφέροντα του λαού, είναι ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής γιατί εμείς είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της δεξιάς.

Είμαστε όμως και η κρίσιμη ψήφος. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής εγγυάται την πολιτική σταθερότητα» δήλωσε η κ. Γεννηματά και συνέχισε:

«Δεν αρκεί η αυτοδυναμία του κ. Μητσοτάκη για να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα, γιατί για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μη βρεθεί ο τόπος σε κατάσταση ακυβερνησίας, απαιτούνται 200 βουλευτές.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μία καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής.

Η χώρα όμως για να πάει μπροστά χρειάζεται και μία υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε ως κυβέρνηση και δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε δείξει στην πράξη πως είμαστε υπερ της εθνικής συνεννόησης και βάζουμε το συμφέρον του τόπου, πάνω από το κομματικό συμφέρον».

Έχει έρθει η ώρα για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων σε όλα τα μεγάλα ζητήματα.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στις ευρωεκλογές τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η περηφάνια μας».