Χειμωνιάτικος αναμένεται σήμερα, Πέμπτη 9/9, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, αναμένονται τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Χειμωνιάτικος καιρός βρέχει ασταμάτητα από χθες το μεσημέρι στη Λάρισα και τη Θεσσαλία

Χειμωνιάτικος καιρός βρέχει ασταμάτητα από χθες το μεσημέρι στη Λάρισα και τη Θεσσαλία

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ

Βρέχει αδιάκοπα στη Λάρισα

Από χθες το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες βρέχει ασταμάτητα στη Θεσσαλία με τη θερμοκρασία στη Λάρισα να έχει πέσει στους 16 βαθμούς σήμερα το πρωί σε ενα σκηνικό που θυμίζει μάλλον χειμωνιάτικο παρά φθινοπωρινό.

Σύμφωνα με το Λαρισαίο μετεωρολόγο Φάνη Τακούδη πάντως που μίλησε χθες στο Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας, από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης σταματούν οι βροχές, ενώ οι άνεμοι από βόρειοι, στρέφονται σε ανατολικούς , νοτιοανατολικούς και έτσι σταδιακά θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας τις προσεχείς ημέρες.

Χειμωνιάτικος καιρός - βρέχει ασταμάτητα από χθες το μεσημέρι στη Λάρισα και τη Θεσσαλία