Αισθητά μικρότερη συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες είναι μέχρι στιγμής σήμερα η προσέλευση των Καρδιτσιωτών με το αυτοκίνητό τους στο χώρο της εμποροπανήγυρης όπου για τρίτη συνεχόμενη Τετάρτη διενεργούνται rapid tests από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καρδίτσας.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δειγματοληψίες, η προσέλευση είναι αισθητά περιορισμένη και δεν παρατηρήθηκαν ουρές αυτοκινήτων.

Παλαμάς

Σειρά έχουν αύριο οι Δήμοι Παλαμά και Μουζακίου, όπου θα πραγματοποιηθούν rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν. Συγκεκριμένα ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου (χώρος κλειστού γυμναστηρίου).

Μουζάκι

Παράλληλα, ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, διοργανώνει από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι, δωρεάν μαζική λήψη έλεγχων μέσα από τα αυτοκίνητα, στο χώρο της σκεπαστής Δημοτικής αγοράς. Η είσοδος των οχημάτων θα γίνεται από την πίσω πλευρά της δημοτικής αγοράς (πυροσβεστική).

Οι πολίτες πρέπει να δηλώσουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειάς του (Α.Μ.Κ.Α) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Για τη μετακίνησή τους θα χρειαστεί γραπτό μήνυμα με αριθμό 1 στο 13033.