Ενα όνειρο ζωής είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Εφη Μητσιάδη. Η κ. Μητσιάδη που παραιτήθηκε ήδη από τη θέση της ετοιμάζει… βαλίτσες για τη Νάπολη της γειτονικής Ιταλίας όπου θα παραμείνει τα επόμενα χρόνια προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελληνική Κοινότητα της περιοχής.

Για την ίδια η Νάπολη δεν είναι άγνωστη… Εκεί ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της ενώ εκεί σπούδασε και ο σύζυγός της, άρα η πόλη είναι γνώριμη και προφανώς επιθυμούσαν να επιστρέψουν σε αυτή. Πλέον οι οικογενειακές υποχρεώσεις περιορίστηκαν και ήρθε η ώρα αυτό να το επιχειρήσουν… Τα 35 ελληνόπουλα της Νάπολης την αναμένουν αμέσως μετά τον αγιασμό στα σχολεία της Καρδίτσας που θα είναι και ο τελευταίος της ως Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η πολυετή εμπειρία της στα διοικητικά της εκπαίδευσης αλλά και στη διδασκαλία σε συνδυασμό με τη διάθεσή της να προσφέρει είναι βέβαιο ότι αποτελούν τα πιο σημαντικά εφόδια στις αποσκευές της για αυτό το ταξίδι. Εμείς να της ευχηθούμε καλή αρχή και καλή επιτυχία…

Τ.Σ