132 μονάδες αίματος στην 54η αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά

Μήνυμα ανθρωπιάς και στήριξης όλων των ασθενών της περιοχής Παλαμά, έστειλαν οι εθελοντές αιμοδότες-μέλη του συλλόγου μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στην πρόσκληση του συλλόγου μας για παρουσία στην 54η αιμοδοσία.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά 132 μονάδες αίματος! (70 την πρώτη μέρα στις 4/10 και 62 χθες 18/10).

Πολύ μεγάλη για ακόμη μία φορά η προσέλευση που δείχνει την ευαισθησία και τη στήριξη σε κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται αίμα.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά ευχαριστεί θερμά για ακόμη μία φορά τους εθελοντές αιμοδότες που προσφέρουν το αίμα τους και ενισχύουν το επόμενο αίματος του συλλόγου.

Η επάρκεια σε αίμα που έχει καταφέρει να έχει ο σύλλογος μας δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλα τα περιστατικά που έχουν ανάγκη.

– Καλωσορίζουμε τους νέους αιμοδότες!
– Ευχαριστούμε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για τη συνεργασία που έχουμε!
– Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την πολύπλευρη και συγκινητική στήριξή τους, είτε οικονομικά με δωρεές, είτε με διάφορα προϊόντα στις αιμοδοσίες μας (χυμούς, κουλούρια, κρουασάν, μπανάνες κ.α.).

Επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία -η 55η- θα γίνει τα Χριστούγεννα (σε συνεννόηση πάντα με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας) και θα είναι κυρίως για τους φοιτητές, όσους εργάζονται ή βρίσκονται εκτός Παλαμά και θα είναι τις ημέρες των εορτών στην πόλη μας αλλά και για όσους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σε προηγούμενες αιμοδοσίες.
-Ο-                                       -Ο-
Πρόεδρος                        Γραμματέας

Αλέξ. Γκαζούνης              Κων. Μπούτας