Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει ο 19χρονος Καρδιτσιώτης που είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Ιούλιο στην Αντίπαρο.

Ο Γιώργος, πρωταθλητής της ποδηλασίας, κάτω από συνθήκες που αποτελούν μέχρι και σήμερα μυστήριο, τραυματίστηκε βαρύτατα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται από τότε στο ΚΑΤ.

Ακούραστοι φύλακες στο πλευρό του στέκονται οι γονείς του οι οποίοι εκτός από τον πόνο και την αγωνία για το παιδί τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τα υπόλοιπα πρακτικά ζητήματα. Η αποθεραπεία του Γιώργου είναι πολυδάπανη και τα καθημερινά έξοδα πολλά. Με αυτό ως δεδομένο μια ομάδα συμπολιτών ανέλαβε την πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας σε συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, όπου ανοίχτηκε ειδικός λογαριασμός.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα πρωτοβουλίας επισημαίνει τα εξής:

“Πριν λίγο καιρό στην Αντίπαρο ένας νεαρός συμπολίτης μας, ο Γιώργος, βρέθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος, κάτω από συνθήκες που παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες. Στην Αντίπαρο βρισκόταν για διακοπές και έπειτα από το συμβάν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και απαιτεί νοσηλεία και αποκατάσταση πολλών μηνών και ιδιαίτερη φροντίδα από τους οικείους του. Εκτός από την ειδική φροντίδα, το εγχείρημα για την οριστική αποκατάσταση απαιτεί πάρα πολλά έξοδα. Για το λόγο αυτό, μια ομάδα συμπολιτών, φίλων της οικογένειας, πήραμε την πρωτοβουλία να απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια τόσο στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας που συγκλονίστηκε από το συμβάν και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, όσο και στο Πανελλήνιο καθώς η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και η κινητοποίηση του κόσμου είναι μεγάλη.

Ιδιαίτερα θετικά ανταποκρίθηκαν και οι φορείς της Πόλης και ιδιαίτερα η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη που συνέβαλαν καθοριστικά στην επίλυση των διαδικαστικών ζητημάτων του τραπεζικού λογαριασμού τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Από οχτώ χρονών ο Γιώργος σαν αθλητής έμαθε να αγωνίζεται σκληρά και να κερδίζει. Οι διακρίσεις του στην Ποδηλασία είναι πολλές σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ευχή όλων μας και ελπίδα είναι να βγει νικητής και σε αυτό το δύσκολο αγώνα.

Η συμβολή όλων μας είναι καθοριστική και κρίσιμη για την αποκατάσταση της υγείας του Γιώργου. Όσοι από εσάς επιθυμείτε στο πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης να συνδράμετε παρακαλούμε να καταθέσετε στον ακόλουθο λογαριασμό:

 Γενικό Φιλόπτωχον Ταμείον Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

IBAN: GR9208900100003010103010502 (Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας)”.