ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Για 4 ημέρες σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, στην λίμνη Πλαστήρα, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό ετοιμάζουμε για 8η χρονιά βραδιές με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα, στο ξενοδοχείο Kazarma Lake resort & Spa.

Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει για 8η συνεχόμενη χρονιά, από την Πέμπτη 8 Αυγούστου έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Lake Resort & Spa ένα φεστιβάλ νέων ταλέντων και παράλληλα, κάθε βράδυ, διαφορετικά μουσικά αφιερώματα. Στο διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα τραγουδήσουν ζωντανά με τους μουσικούς του φεστιβάλ, τους Local Alarm (Γιώργος Γιωτάκος: τύμπανα, Ανδρόνικος Τρούκης: μπάσο, Ηλίας Παλαπέλας: ηλεκτ. Κιθάρα- σαξόφωνο, Ηρακλής Ασκονίτης: πλήκτρα), μπουζούκι ο Μιχάλης Παλμούτσης, βιολί ο Φράνκ Καραμέτος και μαέστρος ο Άγγελος Παλαπέλας. Φέτος η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Πωλίνα, Εύη Δρούτσα και Νίκο Μουρατίδη. Φετινοί Guest Star: Μυρτώ Βασιλείου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Πωλίνα και Κώστας Μπίγαλης.

Το πρόγραμμα

ΠΕΜΠΤΗ 8 Αυγούστου 9:00 μμ

Ο Δημήτρης Γαλαγάλας, γενικός διευθυντής του Kazarma Hotel & Spa μας καλωσορίζει και κηρύσσει την έναρξη του φεστιβάλ. • Διαγωνιστικό μέρος. • Live η Μυρτώ Βασιλείου με την μπάντα της, σε ένα πρόγραμμα με υπέροχα Ελληνικά τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 Αυγούστου 9:00 μμ

Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει το διαγωνιστικό μέρος • Live ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με τα πιο ωραία λαϊκά και τις μεγάλες επιτυχίες του πατέρα του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Αυγούστου 9:00 μμ

Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει το διαγωνιστικό μέρος • Live η Πωλίνα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της από τις δεκαετίες ΄80- ΄90. Μαζί της ο Δημήτρης Κικλής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Αυγούστου 9:00 μμ

Ο Νίκος Μουρατίδης ανακοινώνει τον νικητή του φεστιβάλ • Ο νικητής παίζει live • Αποχαιρετιστήριο party με τον Κώστα Μπίγαλη και όλες τις μεγάλες του επι- τυχίες. Συμμετέχει και η Πωλίνα.