Είναι από μόνη της τιμή η πρόσκληση του Περιφερειάρχη της νίκης και των έργων Κώστα Αγοραστού, μετά από έντεκα χρόνια συνεργασίας στον πολιτισμό και στο όραμα
για μια Θεσσαλία, για μια Καρδίτσα πρωτοπόρα.

Οι πράξεις πιστοποιούν και αναδεικνύουν την ύπαρξή μας. Συμπορεύομαι, λοιπόν, μαζί του με την υποψηφιότητά μου για μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας και ζητώ τη στήριξή σας. Με τιμή Μανώλης Στεργιόπουλος

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα το 1971 στην Κερασιά Καρδίτσας και αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Καρδίτσας. Σπούδασα Χημικός εργαστηρίων στη Σιβιτανίδειο Σχολή και Τεχνολόγος ζωικής παραγωγής στο ΤΕΙ Λάρισας. Ασχολούμαι με το εμπόριο και την εστίαση. Είμαι επαγγελματίας της φωτογραφίας – μαγνητοσκόπησης από το 1994 στην οικογενειακή επιχείρηση στην Καρδίτσα. Στην εστίαση επιχειρώ από το 2014 στην πόλη της Καρδίτσας.

Ασχολήθηκα καλλιτεχνικά με την ποίηση, την ηθοποιία και το ραδιόφωνο. Είμαι παντρεμένος με τη νομικό Βανέσσα Στυλοπούλου και έχουμε δύο κόρες ηλικίας 20 και 10 ετών. Η κύρια δράση μου στην τοπική κοινωνία αφορά τον πολιτισμό.

Από τη θέση του αιρετού προέδρου, τα τελευταία δέκα χρόνια, στο σωματείο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας, υπηρετώ το πολυετές όραμα των ντόπιων συλλόγων, για τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, σχετικών με το θέατρο, τη λαογραφία και τη μουσική (ακολουθούν το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας & η 56η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια»).

Η πίστη μου είναι ότι η Καρδίτσα παραμένει στο επίκεντρο του χάρτη της Ελλάδας: γεωγραφικά, πολιτιστικά, τουριστικά. Με οργάνωση και αφοσίωση μπορεί να αναδειχθεί ο υψηλός δείκτης του πολιτισμού της και είναι ικανός να επιφέρει την τοπική ανάπτυξη.