Το Μουζάκι αποχαιρέτησε με τιμές ήρωα τον αδικοχαμένο Γιώργο Βούλγαρη (Φωτό + Βίντεο)

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 27χρονου στρατιωτικού

Το «ύστατο χαίρε» στον Αρχιλοχία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου Γιώργο Βούλγαρη, είπαν σήμερα το απόγευμα στο Μουζάκι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, Πολιτικές Αρχές και πλήθος κόσμου.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τον άδικο χαμό του 27χρονου Μουζακιώτη στρατιωτικού. Ο Γιώργος Βούλγαρης έχασε τη ζωή του μαζί με άλλα τέσσερα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, ύστερα από ένα σοκαριστικό δυστύχημα. Σήμερα με Προεδρικό Διάταγμα και κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων Στρατού Ξηράς, απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη στον εκλιπόντα Αρχιλοχία.

Ήταν όλοι στο Μουζάκι, για το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βούλγαρη.
Με απέραντη θλίψη, μέσα σε κλίμα ανείπωτης συγκίνησης, ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μουζακιώτη στρατιωτικό.
Η σορός του, σκεπασμένη με τη Γαλανόλευκη έφθασε στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου γύρω στις 4 το μεσημέρι. Το κλίμα στον Ιερό Ναό όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ήταν ιδιαίτερα βαρύ και φορτισμένο συγκινησιακά. Τραγικές φιγούρες, οι συγγενείς του αδικοχαμένου στρατιωτικού.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης. Από τη Στρατιωτική ηγεσία παρόντες ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ Ιωάννης Δρυμούσης. Επίσης παρέστη ο Ευάγγελος Αποστολάκης, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την έξοδο της σορού από το Ναό και με το φέρετρο σκεπασμένο με τη Γαλανόλευκη σημαία που τίμησε με τη ζωή του ο 27χρονος Αρχιλοχίας, ο κόσμος ξέσπασε, μετατρέποντας τον πόνο σε χειροκρότημα τιμής, φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Ήρωας».