Με πάθος και ορμή για τη νίκη η ΑΣΑ!

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της super league 2 με την 3η αγωνιστική και η Αναγέννηση μετά την έξοδό της στο Καυταντζόγλειο, επιστρέφει στο σπίτι της…

Το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας υποδέχεται τον Αιολικό σ’ έναν αγώνα που ξαφνικά με όσα διαδραματίστηκαν με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου που δεν διεξήχθη τελικά στη Μυτιλήνη, απέκτησε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η απαράδεκτη – πέρα ως πέρα – στάση της διοίκησης του Αιολικού να μη συναινέσει στην αναβολή που ζήτησε η Αναγέννηση λόγω αδυναμίας να ταξιδέψει, πραγματικά προκάλεσε αγανάκτηση, αφού ουσιαστικά επιδίωξε την τιμωρία του αντιπάλου κι όχι απλά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αυτό διαφάνηκε και από την παράσταση που έκανε στην πειθαρχική της ΕΠΟ. Ολα τα παραπάνω θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν αν οι συνθήκες ήταν κανονικές, αλλά έλαβαν χώρα τις ημέρες που η Θεσσαλία και ο Νομός Καρδίτσας μετατρέπονταν σε… λιμνοθάλασσα από την καταστροφική θεομηνία!!!

Είναι, λογική, λοιπόν, η αγανάκτηση των “κιτρινόμαυρων” για τη στάση των ανθρώπων του Αιολικού, αλλά ελπίζουν σε δικαίωση από την ΕΠΟ.

Σε κάθε περίπτωση ο σημερινός αγώνας μπορεί να φέρει το “βάρος” των όσων προηγήθηκαν, αλλά ο οργανισμός της Αναγέννησης τον διαχειρίζεται όπως και κάθε άλλη αναμέτρηση.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πλήρως αφιερωμένο στις απαιτήσεις του παιχνιδιού που είναι δύσκολο και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και θα κάνει την προσπάθειά του με όλες τις δυνάμεις του για να φθάσει στη νίκη.

Με ορμή, με πάθος και με τον κόσμο στο πλευρό τους οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη θα δώσουν τις δικές τους απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι σε περίπτωση νίκης η Αναγέννηση θα φθάσει στους επτά βαθμούς και θα ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

ΣΤΙΣ 4 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ

Σήμερα παίζουν ακόμη: Λάρισα – Ηρακλής, Κοζάνη – Μακεδονικός, Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός ενώ ρεπό έχει η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ.