8-9 Noεμβρίου στο Street Food Festival, στις 10 η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τελικά το Χαρίτου Street Food Festival και η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα. Πρόκειται για δυο διοργανώσεις σε ένα τριήμερο που στόχο έχουν να τονώσουν την αγορά και να δημιουργήσουν ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη.
Τόσο το Επιμελητήριο όσο και ο Εμπορικός Σύλλογος που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση των δυο εκδηλώσεων ήταν έτοιμοι από καιρό, με τον καιρό να βάζει αρχικά εμπόδια στον σχεδιασμό τους και κατόπιν η αδειοδότηση για τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Τελικά όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Αντωνίου, εκδόθηκε η σχετική άδεια για το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και η «Λευκή Νύχτα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. «Είμαστε καθόλα έτοιμοι. Είχαμε άλλωστε προετοιμαστεί για τη διοργάνωση και πλέον ήρθε και η άδεια για το διευρυμένο ωράριο. Στόχος μας είναι να έχουμε με γιορτή στην τοπική αγορά, γεμάτη διασκέδαση. Σε συνδυασμό το διήμερο street food festival που θα προηγηθεί και στηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος, σκοπός μας είναι να τονωθεί η αγορά της Καρδίτσας» ανέφερε στον «Νέο Αγώνα» ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Αντωνίου.

Street Food Festival
Θα προηγηθεί στις 8-9 Νοεμβρίου το διήμερο Street Food Festival. Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και ο Δήμος Καρδίτσας, συνεργάζονται σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείται πρώτη φορά μέσα στο αστικό τοπίο της πόλης.
Το πρώτο Αστικό FOOD FESTIVAL πραγματοποιείται με την υποστήριξη και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μίξη Αστικού Φεστιβάλ, με ντόπιους επιχειρηματίες εστίασης με ethnic κουζίνες και τοπική πρώτη ύλη. Αποτελεί μια προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια εξωστρέφειας των φορέων του Νομού και της πόλης, τα άρτια τοπικά προϊόντα και πως αυτά μπορούν να εναρμονιστούν στην ethnic κουζίνα και φυσικά ν’ απολαύσουμε νέες γεύσεις που θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο μας.