Οι Τιτάνες Παλαμά είναι εδώ!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Τιτάνες Παλαμά που δηλώνουν ‘’παρών’’ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ή Ναtional league1, όπως λέγεται από τη φετινή σεζόν.

Ο Παλαμιώτικος σύλλογος κόντρα σε όλα και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή , οργανώθηκε και περιμένει να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις.

Ανακοίνωσε επίσης το ρόστερ, το προπονητικό τιμ ενώ ευχαριστεί όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια. Αναλυτικά:

«Το ταξίδι δε ξεκίνησε όπως περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία… Ο χρόνος σταμάτησε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με τη Θεομηνία Daniel που ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμα της.

Η ζωή όμως προχωρά…ειδικά εάν έχεις ανθρώπους να νοιάζονται πραγματικά για σένα! Οι συνάνθρωποί μας έλαβαν απεριόριστη βοήθεια και αγάπη από χιλιάδες εθελοντές τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός.

Η ομάδα μας, ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΜΑ ¨ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ¨, τις δύσκολες αυτές στιγμές απέκτησε τους δικούς της ήρωες! 15 ανθρώπους τους οποίους η ιστορία του συλλόγου θα γράψει με χρυσά γράμματα!! 15 ανθρώπους οι οποίοι εάν δεν υπήρχαν δε θα υπήρχε ούτε η ομάδα μας σήμερα…. Πρόκειται για τους παίκτες και προπονητές του φετινού ρόστερ!

Συγκεκριμένα:
Τους προπονητές:
ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΟ & ΡΙΖΟ ΣΩΤΗΡΗ
Τους παίκτες:
Νο.3 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟ
Νο.4 ΤΣΟΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟ
Νο.5 ΤΑΚΟΥΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ
Νο.6 ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ
Νο.7 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
Νο.8 ΣΦΑΚΙΑΝΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
Νο.9 ΞΕΝΟ ΒΑΓΓΕΛΗ
Νο.1 0 ΠΑΝΑΓΟ ΟΡΦΕΑ
Νο.11 ΦΑΛΙΑΚΗ ΣΩΤΗΡΗ
Νο.13 ΤΣΟΥΜΑ ΣΙΛΑ
Νο.14 ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΟ
Νο.16 ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ
Νο.19 ΛΟΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

Με δικές τους πρωτοβουλίες, με μοναδικό όφελος το καλό της ομάδας πραγματοποίησαν προπονήσεις σε κάθε διαθέσιμο γήπεδο της περιοχής. Κλειστό Γυμναστήριο Χάλκης, Πλατύκαμπου, Αγίου Θωμά, ΑΟΔΛ.

Παρά την αβεβαιότητα και με καμία εγγύηση αγωνιστική ή οικονομική υπερέβαλαν εαυτούς, ώστε να προσφέρουν στη κοινωνία του Παλαμά λίγες στιγμές χαράς, όταν με το καλό, ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα.

Η περιπέτεια της ομάδας όμως δε σταματά εδώ… Το κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά εξακολουθεί να είναι δομή αστέγων. Όταν με το καλό απομακρυνθούν οι συνάνθρωποί μας με ασφάλεια, θα φανούν και οι όποιες ζημιές – ενδεχομένως – προκλήθηκαν στο παρκέ του γηπέδου.

Μέχρι τότε από την ερχόμενη εβδομάδα έδρα μας θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Σοφάδων, στο οποίο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής των ζημιών που προκλήθηκαν…

Όσο κι αν κάποιοι ήθελαν την ομάδα μας να αποσύρεται από το πρωτάθλημα της NATIONAL LEAGUE 2, όσο κι αν συναντάμε μονίμως σκοπέλους και εμπόδια, μηδενική -έως σήμερα- οικονομική βοήθεια, έχοντας ηθική υποχρέωση ως προς τους αθλητές & προπονητές που¨βγήκαν¨ μπροστά αυτή τη δύσκολη περίοδο και την ιστορία της ομάδας την Κυριακή 05 Νοεμβρίου μπαίνουμε στη μάχη του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Καστοριάς!

Υ.Γ.1 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 31/10/2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ.2 ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ/ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ…. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Υ.Γ.3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Υ.Γ.4 ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΑΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!»

Με τιμή, ΔΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ