Με «φλόγα» για τη νίκη σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό η ΑΣΑ!

M’ ένα ξεχωριστό παιχνίδι επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση η Αναγέννηση μετά τα δύο συνεχόμενα ρεπό που είχε στο πρωτάθλημα της super league.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τον Λεβαδειακό για μία αναμέτρηση που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και το αποτέλεσμά της θα διαμορφώσει και την ψυχολογία της ομάδας μας για τη συνέχεια του μαραθωνίου.

Ο αντίπαλος είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και μάλιστα έχει εντυπωσιακό ξεκίνημα μετρώντας μόνο νίκες και μία ισοπαλία.

Το παιχνίδι στην Καρδίτσα είναι και γι’ αυτόν άκρως σημαντικό καθώς αν καταφέρει να περάσει νικηφόρα πιστοποιεί με δυναμικό τρόπο τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί για την πρωτιά, αφού ήδη θα χει περάσει από επιτυχία σε έδρες όπως αυτή της Νίκης Βόλου και του Ηρακλή.

Βέβαια η Αναγέννηση σ’ αυτές τις επιδιώξεις των Βοιωτών θα έχει τις… αντιρρήσεις της.

Στην επιστροφή της στο γήπεδο είναι αποφασισμένη να επανέλθει στις καλές και ψυχωμένες εμφανίσεις και κατ’ επέκταση στα θετικά αποτελέσματα που είναι το ζητούμενο.
Για τη νίκη θα παίξουν σήμερα οι “κιτρινόμαυροι” με τα στοιχεία της αποφασιστικότητας, του πάθος και της δύναμης να είναι απαραίτητα από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή μέχρι και το τελευταίο.
Η έξυπνη διαχείριση και τακτική για τον αγώνα, το πάθος, η διεκδίκηση της μπάλας ακόμη και για ένα πλάγιο άουτ είναι αυτά που θα καθορίσουν την υπόθεση νίκη στο παιχνίδι.
Μαζί με τη συγκυρία που πάντα παίζει το ρόλο της στην εξέλιξη μαις αναμέτρησης, η Αναγέννηση για να είναι εντάξει με τον εαυτό της πρέπει να παραταχθεί έχοντας σκοπό να παίξει με αυταπάρνηση σε όλο το ματς.

Θ’ αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και η ίδια είναι σύνολο με δυνατότητες και μας το έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όπου έκανε μάλιστα και υπερβάσεις όπως στην πρεμιέρα στο αλησμόνητο ματς με την ΑΕΚ “Β”.

Έπαιξε με εννιά παίκτες για ένα μεγάλο διάστημα και δεν έχασε στη Νέα Ευκαρπία από τον Μακεδονικό, τον οποίο προσφάτως δεν κατάφερε να κερδίσει χάνοντας τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ομάδα της πόλης μας είναι αυτή που και κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει το πιο ένθερμο κοινό. Οι φίλαθλοί της κάνουν την καλύτερη εξέδρα, περιβάλλουν με θέρμη, αγάπη και στήριξη τους παίκτες και δίνουν την ώθηση που θα ήθελε να έχει στους αγώνες της κάθε ομάδα και κάθε αθλητής.

Το ίδιο θα γίνει και σήμερα, λοιπόν, καθώς ήδη έχουν απευθύνει καλέσματα οι οργανωμένοι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” για βροντερή παρουσία…

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα ε ισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι προπωλούνται από τα γραφεία και το official Store στην κεντρική πλατεία από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι όπου παράλληλα διατίθενται και κάρτες διαρκείας για όλη τη σεζόν.

Όσοι σκέφονται να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου να σημειώσουμε ότι θα ανοίξουν στη 1 μ.μ.

ΣΤΙΣ 3 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα και δεν θα περιλαμβάνει κάλυψη από το κανάλι της super league 2 στο διαδίκτυο. Μάλιστα δεν επιτρέπεται και η λήψη των στιγμιοτύπων όπως αποφάσισε το συμβούλιο.

Ελπίζουμε το “σκοτάδι” αυτό στην εικόνα να μην βγει σε κακό…