Νέα δράση αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς κατοίκους του Ερμητσίου από την Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 16 ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ ΚΑΙ 16 ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Συνολικά 16 κρεβάτια και 16 στρώματα διέθεσαν εκπρόσωποι της Ένωσης Τελωνειακών Ελλάδος σε πλημμυροπαθείς κατοίκους του Ερμητσίου Καρδίτσας, σε μια ακόμη αξιέπαινη πράξη που προχωρούν για τη στήριξη των ατόμων που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ντάνιελ».

Πιο συγκεκριμένα, τα 16 κρεβάτια και 16 στρώματα που οι εκπρόσωποι του Συλλόγου παρέλαβαν, αποτελούν προσφορά του Porto Elounda gold & Spa resort. Για την κίνηση αλληλεγγύης ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Μηναδάκη, καθώς και στην κ. Πρατσινάκη, Προϊσταμένη του Συλλόγου Τελωνειακών Αγ. Νικολάου Κρήτης και την κ. Αθηνά Οικονόμου, Γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου ΟΥΤΕ και Υπεύθυνη Δικαστικού Τελωνείου Τρικάλων που ασχολήθηκαν με την ανεύρεση, συγκέντρωση, και αποστολή αυτού του υλικού.

Η κάθε μία με τη σειρά της εκπροσώπησε, η μεν πρώτη τον σύλλογο τελωνειακών υπαλλήλων Αγίου Νικολάου Λασιθίου η δε δεύτερη τον σύλλογο τελωνειακών Λάρισας. Από την Λάρισα ανέλαβαν άτομα που προθυμοποιήθηκαν δωρεάν να τα μεταφέρουν στο στέκι υδρομεταναστών Ερμητσίου, καθώς αποτελούσε ένα ζήτημα το υψηλό κόστος μεταφοράς του υλικού. Επίσης όπως σημειώνει η Ένωση Τελωνειακών, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στη μεταφορά των πραγμάτων που έγινε εξίσου δωρεάν με πρωτοβουλία ατόμων μέχρι τη Λάρισα.