To «τρίτο ημίχρονο» του ΑΣΑ - Λεβαδειακός και οι δηλώσεις Τυριακίδη (φωτο & βίντεο)

Χαρούμενοι έφυγαν από το Στάδιο της Καρδίτσας όσοι φίλοι της Αναγέννησης παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό!

Το τελικό 2-0 (που θα μπορούσε να είναι πιο ευρύ) ήταν μία εμφατική νίκη των “κιτρινόμαυρων” επί του μέχρι την Κυριακή αήττητου και πρωτοπόρου του πρωταθλήματος.

Πάμε να δούμε μερικά παραλειπόμενα του αγώνα που έγινε κι αυτός χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ούτε καν με τη λήψη στιγμιοτύπων.

• Το γρήγορο γκολ του Κονίλιο αναμφίβολα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οι “κιτρινόμαυροι”. Ομορφο γκολ με δυνατή κεφαλιά μετά από αριστουργηματικό φάουλ που ήλθε από το γλυκό πόδι του Κοζορώνη!

• Με τη νίκη αυτή η Αναγέννηση έσπασε και τα… “στοιχηματικά μηχανάκια” που έβλεπαν “διπλό”. Την πάτησαν και κάποιοι “σιγουράντζες”!!!

• Με συνοδεία τεσσάρων αυτοκινήτων έφθασε ο Κομπότης στο Στάδιο και παρακολούθησε το ματς από τα μπουθ και με αστυνομική προστασία δίπλα στον αντιπρόεδρο της Αναγέννησης Δημήτρη Γιαννακό.

• Ορθιος ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση από τα ε πίσημα.

• Ο διαιτητής Τσατσούλης έδωσε το πρώτο φάουλ του αγώνα υπέρ της Αναγέννησης στο 5′! Εμελλε απ’ αυτό να προέλθει το πρώτο γκολ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος για να ξαναδώσει φάουλ στους “κιτρινόμαυρους” έπρεπε να… λιποθυμήσουν!!! Σφύριζε μόνο υπερ του Λεβαδειακού, ενώ σε μια φάση που ο Βερνάρδος βγήκε τετατετ στο δεύτερο ημίχρονο κλέβοντας τη μπάλα από τον αμυντικό κατελόγισε παράβαση που δεν υπήρξε ποτέ.

• Δεν υπήρχε υστερήσαντας από την Αναγέννηση. Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν άπαντες και με τα στοιχεία του πάθους διακριτά σε όλο το ματς. Και οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή συνεισέφεραν στην μεγάλη νίκη.

• Ικανοποιημένος ο Τυριακίδης, αλλά πράος τόνισε στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα”, ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παιδιών, ότι αυτή που είδαμε είναι η πραγματική εικόνα της Αναγέννησης και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες. Ο Νίκος Νιόμπλιας δεν μας έκανε την τιμή να μιλήσει στο τέλος…

• Από τα επίσημα παρακολούθησε τον αγώνα και ο προπονητής της Λάρισας Παύλος Δερμιτζάκης. Η ομάδα του αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή σ’ ένα πολύ κρίσιμο ματς.

• Το… γκρουπ που παρακολουθεί τους αγώνες της Αναγέννησης από την ταράτσα του παλιού κλειστού έχει μέχρι στιγμής απολογισμό τρεις νίκες και μία μόλις ήττα! Οπότε η σύνθεση δεν θ’ αλλάζει με τίποτα!

• Μπορεί να μην ήταν πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου όπως στο ματς με την ΑΕΛ αλλά οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν και πάλι τεράστια ώθηση και ζήτησαν στο καθιερωμένο “τελετουργικό” που έλαβε χώρα στο τέλος τη νίκη και στο επερχόμενο Θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου που αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

• Το χάρηκαν με την ψυχή τους και οι παίκτες της Αναγέννησης που πανηγύρισαν έξαλλα και τα δύο γκολ, αλλα και τη νίκη στο τέλος. Μιλάμε για παιδιά που πέρα από τις ικανότητές τους είναι εξαίρετοι χαρακτήρες στοιχείο που έχει θετική επίδραση στην ίδια την ομάδα.

• Πιο κάτω η εκπομπή “Στη Σέντρα”, με την ανάλυση του αγώνα καθώς και όλης της αγωνιστικής δράσης, όπως μεταδόθηκε από τη Θεσσαλία TV