Την Τετάρτη η νέα Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Μεταμόρφωσης για τη μετακίνηση του χωριού

Μεθαύριο Τετάρτη (22/11) ο απόγευμα στον Παλαμά θα γίνει η επαναληπτική γενική συνέλευση των κατοίκων της Μεταμόρφωσης για τη μετακίνηση τους σε άλλο ασφαλέστερο σημείο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Η συνέλευση θα λάβει χώρα στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων του Παλαμα στις 5 το απόγευμα. Οι κάτοικοι που θρηνούν την απώλεια δύο συγχωριανών τους και είδαν τις περιουσίες τους να βουλιάζουν στα λασπόνερα, εξετάζουν τη μεταφορά τους σε άλλο πιο ασφαλές σημείο, κάτι που σε πρώτη φάση συζητήθηκε στην προηγούμενη γενική συνέλευση την προηγούμενη εβδομάδα, όπως κατέγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ ο «Νέος Αγών» (εδώ).

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος του χωριού Πέτρος Κοντογιάννης ανακοίνωσε: «Την ερχόμενη Τετάρτη 22/11 θα γίνει η επαναληπτική συνέλευση του χωριού μας στης 17:00 το απόγευμα στο πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά (πίσω από την τράπεζα Πειραιώς).

Παρακαλούνται όλο η κάτοικοι του χωριού μας να είναι παρών καθώς το θέμα που θα συζητηθεί θα είναι η Μετακίνηση της πρώτης κατοικίας. Θα διαβαστούν οι όροι-προϋπόθεσης και θα συζητηθούν.

Η υπογραφή έχει να κάνει με το αν συμφωνείτε με τους όρους-προϋποθέσεις για την μετακίνηση και το ποιος θέλει να μείνει στο χωριό.

Το κάθε σπίτι θα πάρει υπεύθυνη δήλωση που θα μοιραστούν και θα υπογράψει.

Θα έχει περιθώριο να σκεφτεί την απόφαση καθώς οι υπεύθυνες δήλωσης θα μαζευτούν το Σάββατο 25/11».