Ψάχνει για την αντίδραση η Αναγέννηση

Αντίστροφα θα μετρά το πρωτάθλημα της super league 2 από την προσεχή Κυριακή καθώς ξεκινάει ο δεύτερος γύρος.

Η Αναγέννηση ανοίγει την “αυλαία” του δεύτερου μισού της διοργάνωσης με εκτός έδρας αγώνα καθώς θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ “Β” στο Σεραφείδειο στην Αθήνα (Κυριακή και με τηλεοπτική μετάδοση από το ACTION24).

Ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε η πορεία της τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με τις ήττες από Απόλλωνα Πόντου και Καμπανιακό, αποκτά μεγάλη κρισιμότητα και θα πρεπει να γίνει προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα παρά τις δυσκολίες που κρύβει.

Η ανησυχία που υπάρχει δεν έχει να κάνει τόσο με τη δυναμική του αντιπάλου, αλλά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι “κιτρινόμαυροι” κυρίως από πλευράς ηθικού.

Είναι γεγονός πως η ψυχολογία μετά την ήττα – σοκ από τον Καμπανιακό και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, πήγε στο ναδίρ!

Είναι κρίσιμες οι ώρες για την ομάδα καθώς απαιτείται “γερό στομάχι” και μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει τη συνοχή της και να μην την πάρει απο κάτω σε μία συγκυρία πολύ δύσκολη.

Απ’ ο,τι πληροφορηθήκαμε ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου είχε συνομιλάι με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής σε μια επιχείρηση ανασυγκρότησης.

Δεν θέλει και πολύ σ’ αυτό το προβληματικό περιβάλλον που επικρατεί στην κατηγορία να έλθουν τα χειρότερα αν δεν υπάρξει συσπείρωση και διάθεση για να αλλάξει η κατάσταση και να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Αυτό που μας κάνει να αισιοδοξούμε είναι το γεγονός ότι η Αναγέννηση όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν φαίνεται ότι μπορεί και αντιδρά προς το καλύτερο.

Το έδειξε και κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος και μάλιστα από την πρεμιέρα όταν αντιμετώπιζε την ομάδα που θα τεθεί αντίπαλος την Κυριακή όπου με 11 παίκτες κατάφερε όχι μόνο να σταθεί όρθια αλλά και να κερδίσει τον αγώνα…