Διπλή επιτυχία για τον Καρδιτσιώτη οικονομολόγο Χρήστο Ζήση

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Διπλή επιτυχία επιφύλαξαν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας για τον Καρδιτσιώτη οικονομολόγο Χρ. Ζήση.

Ο κ. Ζήσης που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό της Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων, εκλέγεται τόσο στο 7ο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του ΟΕΕ όσο και στην Πανελλήνια Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣτΑ).

Μάλιστα για πρώτη φορά Καρδιτσιώτης οικονομολόγος θα συμμετέχει και στα δυο όργανα παράλληλα γεγονός που καθιστά την επιτυχία του κ. Ζήση αξιοσημείωτη. Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για τα όργανα του Οικονομικού Επιμελητηρίου είχαν γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και στην Καρδίτσα είχαν ψηφίσει 233 οικονομολόγοι.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας