Ξεκούραση και επιστροφή στη δράση με ντέρμπι για την ΑΣΑ

Ημέρες ξεκούρασης περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τους παίκτες της Αναγέννησης ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων.

Η διακοπή του πρωταθλήματος που θα επαναρχίσει στις 3 Ιανουαρίου, είναι θα λέγαμε “φάρμακο” αυτή τη στιγμή για τους “κιτρινόμαυρους” που θα έχουν την ευκαιρία να ανασυγκροτηθούν ώστε να επιστρέψουν με περισσότερες δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια.

Τους περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι στην επιστροφή στη δράση, καθώς θα υποδεχθούν τον Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμά του θα σηματοδοτήσει εν πολλοίς την πορεία τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το στόχο που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πεντάδα, τη συμμετοχή στα play off και την αποφυγή της διαδικασίας των play out της παραμονής.

Φέτος πέφτουν πέντε ομάδες για να διαρθρωθεί ο ένας όμιλος της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα γίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα από τους συμμετέχοντες. Για ν’ αποφύγεις τον υποβιβασμό πρέπει να πρωταγωνιστήσεις στο φετινό πρωτάθλημα και μέσα σε συνθήκες που είναι στο χειρότερο σημείο από ποτέ στα οικονομικά.

Πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων και παρά τις πάμπολλες δυσκολίες που υπάρχουν στο περιβάλλον η διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου προχώρησε όπως είχε προαναγγείλει σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ΦΩΤΟ είναι από το παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Ηρακλή στον πρώτο γύρο στο Καυταντζόγλειο (1-1).