Λίμνη Πλαστήρα: πιθανώς Μάιο με Οκτώβριο το thessaly pass

Το θέμα του thessaly pass και την απόφαση που έχει ληφθεί για το χρονικό διάστημα εφαρμογής του στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα έθεσε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και μέλος του συντονιστικού οργάνου για την ανασυγκρότηση της Καρδίτσας Κώστας Λαμπρόπουλος.

Να θυμίσουμε, όπως είχε γράψει προσφάτως προσφάτως αποκλειστικά ο «Νέος Αγών», ότι ο κ. Τριαντόπουλος είχε ανακοινώσει στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης την προώθηση του thessaly pass με σκοπό την τουριστική ενίσχυση περιοχών που επλήγησαν από τον «Ντάνιελ». Στους τουριστικούς προορισμούς που θα υλοποιηθεί το μέτρο αυτό, είναι και η Λίμνη Πλαστήρα, ενώ τα κατά τόπους επιμελητήρια θα αποφασίσουν μαζί με τους ξενοδόχους την περίοδο εφαρμογής του.

Στο πλαίσιο της χθεσινής σύσκεψης που είχε στην Καρδίτσα ο κ. Τριαντόπουλος με τις διοικήσεις των ΤΟΕΒ, ο κ. Λαμπόρπουλος ανέφερε στον Υφυπουργό πως αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες των καταλυμάτων, η περίοδος εφαρμογής να είναι από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που αναμένεται να δώσει κίνητρο σε ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την λίμνη Πλαστήρα, σε μια περίοδο που δεν θεωρείται από τις πλέον δυναμικές για την περιοχή.
Κ.Π.