Ποδήλατα, ΑΣΚ και Αναγέννηση

Στο ποδήλατο που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Καρδίτσας, αλλά και στις ομάδες του ΑΣΚ και της Αναγέννησης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος μιλώντας στη «Θεσσαλία Τηλεόραση».

Όπως είπε, υπάρχει ισχυρή ποδηλατική κουλτούρα στην περιοχή, τονίζοντας ότι το ποδήλατο είναι μέσο εξωστρέφειας. Ανακοίνωσε ότι στις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσει και η ανάπλαση όλων των ποδηλατοδρόμων, καθώς η Δημοτική Αρχή είχε εξασφαλίσει το απαιτούμενο ποσό της εργολαβίας. «Πάνω στο ζήτημα του ποδηλάτου θα δουλέψουμε σκληρά ως η πραγματική πόλη του ποδηλάτου, το Άμστερνταμ της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα χαρακτήρισε την ομάδα του ΑΣΚ που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ ως τον «καλύτερο πρεσβευτή της πόλης». Κάλεσε όλους τους Καρδιτσιώτες να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στο νέο κλειστό για να στηρίξουν την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα που δίνει έναντι του Απόλλωνα Πατρών. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Αναγέννηση, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Ζούμε από μικρά παιδιά να την δούμε στην Α’ Εθνική».

Κ.Π.