Πανέτοιμη η Αναγέννηση για το παιχνίδι με τον Ηρακλή!

Ανοίγει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Αναγέννησης για το 2024 με ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι!

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super leauge 2 σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ανέκαμψε τελευταία και θα παλέψει κι αυτός για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στα ιδιαίτερα της σημερινής αναμέτρησης το γεγονός ότι η Αναγέννηση κοντράρεται με τον πρώην προπονητή της Περικλή Αμανατίδη που ως γνωστόν ανέλαβε τον τελευταίο καιρό την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οι “κιτρινόμαυροι” με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν τον κόσμο για τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης που θα διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Σταδίου τα οποία θ’ ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι.

Αναλυτικά στο δελτίο τύπου τονίζουν:

«Εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, καθώς υποδέχεται τον Ηρακλή (3/1- 15:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Επίσης η ΠΑΕ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους αποκλειστικά και μόνο από τα εκδοτήρια του Σταδίου την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στη 13:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:

Θύρα 1 και 3 – 10€
Θύρα 2 – 20€
Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 15:00 γινόμαστε μια γροθιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Η σέντρα του σημερινού αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 3 το απόγευμα.