Για μία ακόμη υπέρβαση ο ΑΣΚ κόντρα στον Αρη (video)

Ο ενθουσιασμός από την εμφατική νίκη στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας έχει κοπάσει εδώ και ημέρες στον ΑΣΚ που αφοσιώθηκε εξολοκλήρου στη συνέχεια του πρωταθλήματος της basket league.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει στο “Γιάννης Μπουρούσης” την Κυριακή το βράδυ και το οποίο ταυτόχρονα είναι κρίσιμο για την μετέπειτα πορεία της ομάδας και το στόχο που έχει θέσει.

Αντίπαλος ο Αρης Θεσσαλονίκης, ένα όνομα που από μόνο του λέει πάρα πολλά καθώς μιλάμε για το σύλλογο που δικαίως χαρακτηρίζεται ως προπομπός της εξέλιξης του ελληνικού μπάσκετ!

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος σ΄ο,τι αφορά τους τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μία υπολογίσιμη δύναμη ενώ φέτος εμφανίζεται ακόμη πιο δυνατός σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Πρόκειται δηλαδή για ένα πολύ σοβαρό και δύσκολο εμπόδιο για τους “κυανόλευκους” που πάντως θα προσπαθήσουν, όπως συνέβη και στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Προμηθέα να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να φθάσουν στη νίκη.

Αν τα καταφέρουν θα φθάσουν στις τέσσερις συνολικά στο πρωτάθλημα και θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα!

Στην ενέργεια από τον κόσμο άλλωστε ποντάρουν πάρα πολύ και όλα δείχνουν ότι το “Γιάννης Μπουρούσης” την Κυριακή το βράδυ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Ήδη η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων που είναι σε εξέλιξη δείχνει ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο που θα δώσει το παρών αντιλαμβανόμενος πλήρως την κρισιμότητα της αναμέτρησης και του πόσο έχει ανάγκη η ομάδα τη βοήθειά του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την προετοιμασία μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και καταστρώνουν το πλάνο με το οποίο ο ΑΣΚ θα προσπαθήσει να φθάσει στο ποθητό αποτέλεσμα.

Στο βίντεο οι δηλώσεις του συνεργάτη του προπονητή του ΑΣΚ Γιάννη Γιαπκιάδη και του Ρομέλο Γουάιτ στο περιθώριο της προετοιμασίας για το σπουδαίο παιχνίδι.