Σε εγρήγορση άπαντες στην ΑΣΑ για το κρίσιμο ματς της Κυριακής

Αντίστροφη μέτρηση για το κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής για την Αναγέννηση κόντρα στον Μακεδονικό και στις τάξεις της ομάδας άπαντες βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση που το αποτέλεσμά της θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μάχης για την είσοδο στην πεντάδα των play off, αφού οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν απέχουν η μία από την άλλη μόλις τρεις βαθμούς.

Ο Μακεδονικός εκμεταλλευόμενος ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξε από ένα σημείο και μετά στο πρωτάθλημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Αναγέννηση ακολουθεί σε απόσταση νίκης στην 4η!

Σε περίπτωση που οι “κιτρινόμαυροι” επικρατήσουν θα πιάσουν τους αντιπάλους τους και στην ισοβαθμια μάλιστα υπερτερούν καθώς είχαν έλθει ισόπαλοι (0-0) στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό απόρροια και της καλής βαθμολογικής συγκομιδής στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου.

Δύο ισοπαλίες μακριά από την Καρδίτσα με ΑΕΚ “Β” και Αιολικό και μία σπουδία νίκη στο Στάδιο επί του Ηρακλή έφεραν απολογισμό πέντε βαθμούς και στόχος είναι να συνεχιστεί το σερί.

Μετά τον Μακεδονικό, άλλωστε, η Αναγέννηση θα παίξει πάλι στην έδρα της καθώς θα υποδεχθεί τη νεοφώτιστη Κοζάνη.

Το ιδανικότερο εδώ, λοιπόν, θα ήταν δύο νίκες που θα την εδραίωναν στην πρώτη πεντάδα της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος.