Κρίνονται πολλά

στο αυριανό παιχνίδι της Αναγέννησης με την Κοζάνη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας

Με ένα καθοριστικό παιχνίδι που το αποτέλεσμά του θα κρίνει πολλά για την πορεία της συνεχίζει αύριο τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα της super league 2.

Υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την Κοζάνη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την ήττα από τον Μακεδονικό οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν στους 19 βαθμούς, έχασαν την ευκαιρία να τον πιάσουν στην 3η θέση, αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα και κυρίως με την ισοπαλία στο ματς ΠΑΟΚ “Β” – Ηρακλής (1-1), διατήρησαν την παρουσία τους στην 5η θέση.

Για να συνεχίσουν όμως να βρίσκονται εκεί και πολύ περισσότερο να τερματίσουν μέσα σ’ αυτό το γκρουπ και να δώσουν το παρών στα play off στο τέλος της κανονικής περιόδου, θα πρεπει να μην έχουν πλέον ούτε μία απώ- λεια στο Στάδιο στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Η αρχή βεβαίως πρέπει να γίνει αύριο κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα της Κοζάνης που κι αυτή με τη σειρά της ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα.

Η νίκη είναι αυτοσκοπός και γι’ αυτή θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη που ολοκλήρωσαν χθες το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας τους. Σημασία εδώ πλέον δεν έχει ποιοι θα ξεκινήσουν και ποιοι θα μπουν ως αλλαγή να βοηθήσουν, αλλά όλος ο οργανισμός και μαζί φυσικά ο κόσμος να γίνει μια γροθιά για να έλθει το ποθητό αποτέλεσμα έστω και με ένα γκολ.

Θα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει αύριο η Αναγέννηση να κερδίσει καθώς πέρα από τα βαθμολογικά οφέλη θα ισχυροποιήσει πάλι την αυτοπεποίθησή της για τη δύσκολη συνέχεια που την περιμένει. Θυμίζουμε ότι το επόμενο ματς είναι αυτό το Θεσσαλικό ντέρμπι στη Λάρισα ενώ αμέσως μετά θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ “Β”…