Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου η ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών στον κεντρικό πεζόδρομο

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατασκευαστικές εργασίες στον κεντρικό πεζόδρομο Στ. Λάππα στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (οpen mall).

Στη δέσμευση αυτή, όπως καταγράφει ο Νέος Αγών, προχώρησε σήμερα το πρωί ο εργολάβος που υλοποιεί το έργο, παρουσία του Δημάρχου και των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Σβερώνη, σε συνεννόηση με τον Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Τσεκούρα, είχαν συνάντηση στον υπό ανακατασκευή πεζόδρομο με τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στο σημείο. Το παρών έδωσε το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, κ. Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι έμποροι ζήτησαν την επιτάχυνση των εργασιών, καθώς η εξέλιξη του έργου επιφέρει όχληση και οικονομικές επιπτώσεις στα καταστήματά τους. Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τους εμπόρους, λέγοντας ότι είναι κατανοητός ο προβληματισμός τους. Σημείωσε ότι σε κάθε έργο επιφέρει όχληση και απαιτεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση του. Ωστόσο υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή θα παρακολουθεί ανελλιπώς την πορεία του έργου ώστε να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να γίνουν περικοπές στην ποιότητά του και να παρουσιάσει τα προβλήματα που καταγράφηκαν σε άλλα έργα.