Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΑΣΚ με τον Παναθηναϊκό!

Με μεγάλη ζήτηση συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι που θα φιλοξενήσει το “Γιάννης Μπουρούσης” την προσεχή Κυριακή όπου ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Καθημερινά οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους από τα γραφεία του συλλόγου (Σταμούλη 3), ενώ υπάρχει η δυνατότητα και της ηλεκτρονικής κράτησης. Ολα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα ακόμη sold out στο κλειστό της πόλης μας.

Με σχετικό δελτίο τύπου η ΚΑΕ ενημερώνει τον κόσμο για τον τρόπο που μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια:

«Με μεγάλη ζήτηση συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το επόμενο εντός έδρας ματς του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η σπουδαία αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 5.15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League και η διαδικασία της προπώλησης θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12 π.μ.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο 10-1 το πρωί».

Η ΦΩΤΟ είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.