Για το καλύτερο ο ΑΣΚ στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό (video)

Μετά την έξοδο στην Αθήνα που δεν συνοδεύτηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα καθώς επήλθε η ήττα από το Λαύριο, ο ΑΣΚ επιστρέφει στο δικό του περιβάλλον για τη συνέχεια της basket league…

Τον περιμένει μάλιστα ένα ιδιαίτερο και μεγάλο παιχνίδι καθώς θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο στο βαθμολογικό πίνακα και πανίσχυρο Παναθηναϊκό όπου θα προσπαθήσει για το καλύτερο και κυρίως να τεστάρει τις δυνάμεις του για την τελική ευθεία της σεζόν.

Το μυαλό των “κυανολεύκων” είναι φυσικά στην έξτρα διαδικασία των play out από τώρα όπου εκεί σύμφωνα με το νέο format που καθιερώθηκε φέτος στην κατηγορία, θα κριθεί ο στόχος της παραμονής.

Μέχρι τότε βέβαια απομένουν πέρα από το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό η έξοδος στο ΣΕΦ όπου θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό καθώς και το φινάλε της κανονικής περιόδου που θα γίνει στην Καρδίτσα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το τρίτο παιχνίδι στη σειρά είναι που δίνει τις περισσότερες πιθανότητες για επικράτηση στην ομάδα της πόλης μας ώστε να φθάσει στις 7 νίκες ως απολογισμό και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι του τελευταίο στη βαθμολογία Απόλλωνα Πάτρας που μετράει μόλις 3 ήττες και 16 ήττες μέχρι στιγμής.
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Επιστρέφοντας στον αγώνα της Κυριακής όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες κι όπως άλλωστε αναμενόταν το ενδιαφέρον από τον κόσμο είναι τεράστιο και φαίνεται και από την προπώληση των εισιτηρίων.

Καθημερινά οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου αλλά και ηλεκτρονικά.

Θυμίζουμε ξανά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ:
«Με μεγάλη ζήτηση συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το επόμενο εντός έδρας ματς του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η σπουδαία αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 5.15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League και η διαδικασία της προπώλησης θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12 π.μ.
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο 10-1 το πρωί».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΣΑ, ΜΑΚΚΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΝΕΝΓΚΑ

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της Κυριακής αλλά και την πορεία της ομάδας έκαναν οι Μίσσας, ΜακΚάλουμ και Μενενγκα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο: