Σπουδαίο «διπλό» στη Θεσσαλονίκη η ΑΣΑ ξεκινά με πλεονέκτημα στα play out (0-1)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της super league 2 η Αναγέννηση κερδίζοντας στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης τον γηπεδούχο Καμπανιακό με 0-1!

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους “κιτρινόμαυρους” και η δεύτερη εκτός έδρας, αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι τους δίνει πλεονέκτημα για την φάση των play out που θα κρίνει ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία!

Τους στεναχωρεί βέβαια κιόλας διότι για δύο μόλις πόντους (που θα μπορουσαν να έλθουν απλά με δύο ισοπαλίες στα εντός έδρας ματς με Καμπανιακό και Μακεδονικό) τώρα θα βρίσκονταν στα play off!

Σε κάθε περίπτωση το συγκρότημα του Γιώργου Τ υριακίδη αντέδρασε εξαιρετικά στις τελευταίες αγωνιστικές και κατάφερε και στο κρίσιμο ματς με τον φορμαρισμένο Καμπανιακό να πάρει τη νίκη με γκολ που πέτυχε ο Μπούζας στο 8′ της αναμέτρησης!

Μάλιστα η νίκη συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση που είναι συνέχεια των αγώνων με τη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα Πόντου και καλλιεργεί ένα πολύ καλό κλίμα για τα play out.

Πλέον με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής προέκυψε και η τελική εξάδα που θα διεκδικήσει τις τρεις θέσεις της παραμονής. Αναλυτικά οι ομάδες και η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν:

ΠΑΟΚ “Β” 15

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 15

Ηρακλής 15

Κοζάνη 12

Καμπανιακός 12

Αιολικός 10.

Στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ “Β” κέρδισε 4-0 τη Νίκη Βόλου, ο Μακεδονικός πήρε “χρυσό” βαθμό στην Αθήνα στο ματς με την ΑΕΚ “Β” (0-0) και διασφάλισε την παραμονή, ενώ ο Ηρακλής κέρδισε εύκολα τον Αιολικό με 3-0.

Τέλος η Λάρισα επικράτησε στο Πολύκαστρο του ήδη υποβιβασμένου Απόλλωνα Πόντου με 1-3.

Η τελική βαθμολογία:

Λεβαδειακός 55

Λάρισα 49

Νίκη Βόλου 32

ΑΕΚ “Β” 32

Μακεδονικός 31

ΠΑΟΚ “Β” 30

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 29

Ηρακλής 29

Κοζάνη 24

Καμπανιακός 23

Αιολικός 19

Απόλλων Πόντου 11

Αλμωπός Αριδαίας —

Επιστρέφοντας στον αγώνα της Αναγέννησης ν’ αναφέρουμε πως δίπλα της είχε και αρκετούς φιλάθλους που έδωσαν το παρών και υποστήριξαν με θέρμη την ομάδα.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Ιωαννίδης, Π. Καθάριος (80′ Πολύζος), Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης (67′ Παπακωνσταντίνου), Πόζογλου (55′ Μάνιος), Μπούσης, Ν. Καθάριος, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Τότσκα (67′ Ταΐρης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσέλιος, Βερνάρδος (79′ Παπαδάκος), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης (66′ Ζάγγος), Κορέλας (66′ Κοκκίνης), Μπούζας (87′ Αθανασιάδης), Κονίλιο.

• Η ΦΩΤΟ από το τέλος του νικηφόρου αγώνα στη Χαλάστρα.