Την προσεχή Κυριακή στην Κοζάνη η Αναγέννηση στην πρεμιέρα των play out

Οριστικά στα play out θα συμμετέχει τελικά η Αναγέννηση μετά και τα όσα αποφασίστηκαν χθες το μεσημέρι στο διοικητικό συμβούλιο της super league 2.

Παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός των ομάδων “Β” της ΕΠΟ κάνει λόγο για μη συμμετοχή των ομάδων “Β” στη διαδικασία της ανόδου, το συμβούλιο αποφάσισε το αντίθετο, προκαλώντας και την έντονη αντίδραση της Λάρισας!

Ετσι η ΑΕΚ “Β” θα μετέχει κανονικά στα play off και η Αναγέννηση που τερμάτισε 2 βαθμούς πιο κάτω από την πεντάδα στα play out.

Σήμερα το μεσημέρι η super league 2 όρισε τα παιχνίδια της πρεμιέρας με την ομάδα της Καρδίτσας ν’ αγωνίζεται στην Κοζάνη την προσεχή Κυριακή στις 3 μ.μ.

Uα είναι σίγουρα μια επίπονη διαδικασία τα play out όπου χρειάζεται αυξημένη προσοχή και αγωνιστικότητα για να καταφέρει η ομάδα ν’ αποφύγει τα χειρότερα, την τελευταία τριάδα δηλαδή της ειδικής βαθμολογίας που θα διαμορφωθεί στο φινάλε μεταξύ των έξι συμμετεχόντων

Αυτοί είναι ο ΠΑΟΚ “Β” ο Ηρακλής, η Αναγέννηση, η Κοζάνη, ο Καμπανιακός και ο Αιολικός.
Υπάρχει το σχετικό προβάδισμα των τριών βαθμών για τους “κιτρινόμαυρους” που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με ΠΑΟΚ “Β” και Ηρακλή, αλλά οι διαφορές δεν είναι χαώδεις, γεγονός που σημαίνει ότι όλα είναι ανοιχτά στα παιχνίδια που θα γίνουν.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η ειδική βαθμολογία των play out θυμίζουμε είναι η εξής:

ΠΑΟΚ “Β” 15
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 15
Ηρακλής 15
Κοζάνη 12
Καμπανιακός 12
Αιολικός 10

Η Αναγέννηση σε περίπτωση ισοβαθμιών υπερτερεί του Ηρακλή, του Αιολικού και του Καμπανιακού, ενώ υστερεί από ΠΑΟΚ “Β” (έχει δύο ήττες στην κανονική περίοδο) και Κοζάνη (έχασε εκτός έδρας και ήλθε ισόπαλη στο Στάδιο).

Η ΦΩΤΟ είναι από τον αγώνα της Αναγέννησης στην Κοζάνη στον πρώτο γύρο όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0.