Τελευταίες «πινελιές» για τον Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καρδίτσας

Οι τελευταίες «πινελιές» έχουν απομείνει για τον Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καρδίτσας, το οποίο έργο αναμένεται να παραδοθεί εκτός απροόπτου προς χρήση στο τέλος του καλοκαιριού.

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του στο «Νέο Αγώνα» ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Σβερώνης, αναφέρθηκε στις τελευταίες εργασίες που πρόκειται πραγματοποιηθούν στο χώρο. «Η τοποθέτηση του δαπέδου έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό. Τούτο το διάστημα ολοκληρώνονται τα ηλεκτρολογικά στο κτίριο, ενώ αναμένεται και το βάψιμο του. Θεωρούμε ότι προς το τέλος του καλοκαιριού θα υλοποιηθεί ολόκληρο το έργο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Πολυχώρος Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι έργο αξίας περίπου 772.000 ευρώ και εντάσσεται στα έργα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, με τίτλο «Καρδίτσα πόλη που αξίζει να ζεις», με δικαιούχο και φορέα λειτουργίας τον Δήμο Καρδίτσας.

Πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο στη συμβολή των οδών Μπούσδρα και Ποσειδώνος. Θα λειτουργεί ως κοινωνικό παντοπωλείο και θα διαθέτει στον επάνω όροφο χώρους για τη φιλοξενία ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Συγκεκριμένα, ο χώρος θα αφορά κάποια άτομα που θα πληρούν τις προϋποθέσεις διαμονής, η οποία θα είναι βραχεία έως ότου βρουν έπειτα κατάλληλα καταλύματα.