Συνεχίζεται η προσπάθεια οργάνωσης στον ΑΣΚ

Στον ΑΣ Καρδίτσας συνεχίζεται η προσπάθεια οργάνωσης της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής για 3η συνεχόμενη χρονιά στα σαλόνια της Basket League.

Oι ‘’κυανόλευκοι’’ θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και πάλι ένα σύνολο, το οποίο θα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό στο δύσκολο, όπως αναμένεται και την τρέχουσα περίοδο, πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η διοίκηση του ΑΣΚ συνεχίζει τις διεργασίες σε όλα τα επίπεδα για να εμφανιστεί λειτουργική και πανέτοιμη η ομάδα παντού.

Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τις ανανεώσεις σε τεχνικό επίπεδο των Νίκου Παπανικολόπουλου ως πρώτου Προπονητή και του Γιάννη Μίσσα συνεργάτη του. Παράλληλα ανακοινώθηκε πρόσφατα στο τεχνικό τιμ και η ενσωμάτωση του καταξιωμένου Γυμναστή Χρήστου Μεριχωβίτη.

Προτεραιότητα στο έμψυχο δυναμικό έχει δοθεί η διατήρηση του κορμού και η ενίσχυσή του με αθλητές ποιότητας. Προς το παρόν έχει ανανεωθεί συνεργασία με τους Γιώργο Καμπερίδη και Νίκο Δίπλαρο. Δύο καλές μονάδες την περσινή σεζόν και ‘Ελληνες. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή του Αμερικανού σέντερ Γουότσον που έρχεται να δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα και να βοηθήσει σε έναν τομέα που ο ΑΣΚ είχε κάποια προβλήματα εκεί στο περσινό πρωτάθλημα.

Οι ανανεώσεις οι κινήσεις ενίσχυσης από την εγχώρια και ξένη αγορά θα συνεχιστούν, στις ανάγκες και τα στάνταξ της ομάδες, προκειμένου το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί έως τις 20 Αυγούστου και πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.