Σ’ αυτήν την αποβάθρα αποχαιρετήσαμε για τελευταία φορά τον Τάσο μας

Σχετικά με την μετατροπή του ΣΣ σταθμού Καρδίτσας σε θερινό σινεμά προ ολίγων ημερών, θα θέλαμε ως οικογένεια να δώσουμε τα “συγχαρητήριά” μας σε όσους συμφώνησαν και επέτρεψαν να γίνει η συγκεκριμένη “εκδήλωση”, καθώς και όσους -καθοιονδήποτε τρόπο – συμμετείχαν.

Δυνάμει σχετικών δημοσιευμάτων φαίνεται εκτός του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη, να συμμετείχαν και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, χωρίς να κατονομάζονται στερώντας μας έτσι το δικαίωμα να μάθουμε αν μεταξύ αυτών βρίσκονταν και άτομα, που μας έσφιξαν το χέρι για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον πόνο μας, ενώ τώρα επικροτούν τέτοιες «πολιτιστικές» εκδηλώσεις.

Προφανώς, όλοι οι ανωτέρω και όσοι συμμετείχαν ξέχασαν, αναφερόμενοι και παρευρισκόμενοι στο χώρο αυτό, ότι από την «τραγωδία των Τεμπών», όπως -επιεικώς – την αποκάλεσαν, δολοφονήθηκε ο γιός μας μαζί με άλλους αθώους, που πίστευαν τότε, ότι ταξίδευαν με το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς!

Δεν περιμένουμε να λυπηθείτε για τη δολοφονία του γιου μας ΤΆΣΟΥ ΚΟΥΤΣΌΠΟΥΛΟΥ, αλλά περιμέναμε να σεβαστείτε τουλάχιστον, την απώλεια ενός 21 χρόνων παλικαριού, λεβέντη σε όλα του και τον πόνο της οικογένειάς του, που πορεύεται με αξιοπρέπεια και όση δύναμη της έχει απομείνει.

Όλη η συμπεριφορά, όλων όσων επέτρεψαν να γίνει αυτό το «πανηγύρι» για να εξυμνήσουν-είτε άμεσα είτε έμμεσα – τον σιδηρόδρομο και όλους τους φορείς, μας προσβάλλει και μας πονά βαθύτατα, ειδικά όταν γίνεται σε αυτόν τον χώρο. Σ’ αυτήν την αποβάθρα εμείς αποχαιρετήσαμε για τελευταία φορά το παιδί μας, εκεί είδαμε για τελευταία φορά το χαμόγελο του και το αγκαλιάσαμε για τελευταία φορά!!!
Εφόσον θέλατε να γιορτάσετε με αυτόν τον τρόπο, μήπως τελικά θα ήταν πιο πρέπον και συνετό να πάτε σε κάποιο άλλο σταθμό σε άλλη πόλη που δεν θρηνούν για το χαμό ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη;
Τάσο αγόρι μου, λυπούμαστε για την πόλη που μεγάλωσες ,αγάπησες και ήθελες να συνεχίσεις να ζεις, καθώς με τέτοια δρώμενα επιλέγει να “Τιμάει” την μνήμη σου και “σέβεται” την οικογένεια σου, αδιαφορώντας για τον πόνο και την οργή που προκαλεί.
Εμείς σου υποσχόμαστε ότι θα αγωνιζόμαστε μέχρι να σε δικαιώσουμε, με αξιοπρέπεια και σεβασμό Τασούλη μου.

Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ
Δημήτρης Κουτσόπουλος
Βάσω Κούλπα
Γιώργος Κουτσόπουλος.