Η ευκαιρία που χάθηκε

Σ’ενα κανονικό ποδόσφαιρο η ομάδα της Καρδίτσας, πριν δύο χρόνια, θα είχε με το σπαθί της κατακτήσει την άνοδο

Κάνοντας ένα φλας μπακ στην τριετία που μας πέρασε και στην παρουσία της Αναγέννησης στη super league 2 που ολοκληρώθηκε δυστυχώς φέτος με τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, σίγουρα θα σταθούμε στην αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Στην πρώτη, δηλαδή, χρονιά από τη θριαμβευτική επιστροφή στο προσκήνιο που ήλθε με εντυπωσιακές επιδόσεις από τη Γ’ Εθνική. Σ’ εκείνη την πρώτη σεζόν, η Αναγέννηση έκανε ό,τι έπρεπε με την διοίκηση Παπαδημητρίοιυ για να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις πρωταθλητισμού και συγκροτήθηκε μια ομάδα που πληρούσε και με το παραπάνω όλες τις προδιαγραφές για ν’ ανέβει στην πρώτη εθνική!

Ένα ρόστερ γεμάτο σπουδαίους παίκτες, οργάνωση, διοίκηση που ξόδεψε ένα σωρό λεφτά και κόσμος που δεν υπήρχε σε κανένα άλλο γήπεδο της κατηγορίας! Ακόμη και το “στοιχειωμένο” ρεκόρ (από την περίοδο Κωτούλα με 500) των εισιτηρίων διαρκείας είχε σπάσει και όλα συνηγορούσαν για μια πορεία που θα έφθανε στην πραγματοποίηση του ονείρου γενεών και γενεών Καρδιτσιωτών!

Η ομάδα μέσα στο γήπεδο το επιβεβαίωσε με καταπληκτική μπάλα, σπουδαίες και ιστορικές νίκες, μέχρι και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της! Ολα αυτά, όμως, έλαβαν χώρα σε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αυτό που έχει οδηγήσει το λαοφιλέστερο των αθλημάτων στην ανυποληψία και έχει καταποντήσει την επαρχία εξαφανίζοντάς τη από το χάρτη!

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών