Στις νεόδμητες κτιριακές δομές μετακόμισε από νωρίς σήμερα το απόγευμα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

Μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου Διοικητής Παραλαβής προς χρήση στα τέλη Ιουλίου, το Κέντρο Υγείας άρχισε από σήμερα το απόγευμα να λειτουργεί κανονικά στις νέες κτιριακές υποδομές. Να θυμίσουμε ότι το Κέντρο Υγείας Μουζακίου είχε καταστραφεί από τον «Ιανό» και φιλοξενούνταν προσωρινά στο χώρο της Μαθητικής Εστίας. Το νέο κτίριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Κοραή.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο «Νέος Αγών» από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του νέου Κ.Υ Μουζακίου. Εξυπηρετούνται κανονικά τα επείγονται περιστατικά και όλες οι υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Υγείας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διευθύντρια- συντονίστρια επιστημονικής λειτουργίας του Κ.Υ Μουζακίου και Γενικός- Οικογενειακός Γιατρός Αθανασία Τζανακάρη σημειώνει: «Σας ενημερώνω ότι από το απόγευμα της Δευτέρας 12 Αυγούστου, έχουμε μετακομίσει το Κέντρο Υγείας στις νέες του εγκαταστάσεις.
Ευχαριστώ πολύ δημόσια την 5η ΥΠΕ για το ολοκαίνουριο αυτό Κέντρο Υγείας, που αποτελεί κόσμημα στην όλη περιοχή
Ευχαριστώ πολύ επίσης τον Δήμαρχο Μουζακίου για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε και φυσικά όλο το προσωπικό που αφιέρωσε χρόνο και κόπο για αυτή τη μετακόμιση.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο, με ολοκαίνουριο εξοπλισμό (ιατροτεχνολογικο και ξενοδοχειακό), αναβαθμίζοντας έτσι τις ιατρικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.
Να είμαστε όλοι καλά και να το χαρούμε!
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Κέντρο Υγείας παραμένουν τα ίδια:
2445350000 τηλεφωνικό κέντρο
2445350033 για ραντεβού στα τακτικά ιατρεία».