Με πολύ δυνατό τεστ κόντρα στην ΑΕΛ ξεκινά τα φιλικά η Αναγέννηση

Με ένα πολύ δυνατό τεστ ανοίγει την αυλαία των φιλικών αγώνων προετοιμασίας αύριο το απόγευμα (16/8) η Αναγέννηση.

Μετά από αρκετές ημέρες εντατικών προπονήσεων οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις πρώτες αγωνιστικές παραστάσεις και μάλιστα απέναντι σε έναν πολύ ενισχυμένο και φιλόδοξο για τη νέα αγωνιστική σεζόν αντίπαλο.

Ο λόγος για την ΑΕΛ που αρχικά είχε προγραμματιστεί να έλθει στην Καρδίτσα, αλλά τώρα θα φιλοξενήσει τους “κιτρινόμαυρους” στο AEL FC ARENA, λόγω των εργασιών που γίνονται στο δικό μας Στάδιο.

Ο Τίμος Καβακάς, λοιπόν, θα έχει τη δυνατότητα να δει τη συμπεριφορά των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών που θα λειτουργήσουν ουσιαστικά πρώτη φορά ως ενιαίο σύνολο.

Βέβαια από τα όσα θα δούμε αύριο δεν μπορούμε να σχηματίσουμε εικόνα για το πως θα είναι η Αναγέννηση στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το φιλικό για πολλούς λόγους και κυρίως για να διαπιστωθεί η μέχρι τώρα λειτουργία της ομάδας.

Ο δρόμος που έχει να διανύσει η Ανααγέννηση για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα στην αφετηρία της Γ’ Εθνικής και στο στόχο της ανόδου, είναι ακόμη μακρύς. Το ίδιο, όμως συμβαίνει και για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου που έχουν την επιδίωξη να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα.

Η ΦΩΤΟ είναι από τον αγώνα που έγινε την περασμένη περίοδο για το πρωτάθλημα της SL2 όπου η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 1-0.