Ο Αντόνιο Ροχάνο παίκτης της Αναγέννησης

Ο Αργεντίνος επιθετικός Αντόνιο Ροχάνο που τον γνωρίσαμε από τις κόντρες με τη Νίκη Βόλου είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης και επισήμως.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ήδη κλείσει τη μεταγραφή την Δευτέρα (όπου και ο παίκτης προσήλθε στα γραφεία) και την ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση κι ένα μίνι – βιογραφικό του ποδοσφαιριστή που έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή:

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Antonio Raul Rojano. O Antonio γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1991 στην Αργεντινή και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Gimnasia. Φόρεσε επίσης τις φανέλες των Villa San Carlos,Italiano,Real Potosi, Hamilton, Burgos και Dinamo Tbilisi. Στη χώρα μας για πρώτη φορά ήρθε για λογαριασμό της Νίκης Βόλου, στην οποία παρέμεινε για τέσσερις σεζόν, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στην Κόρινθο.

Antonio καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»!