Δίπλα στους πυρόπληκτους οι Καρδιτσιώτες, δεν ξεχνούν την έννοια της αλληλεγγύης σε δύσκολες στιγμές (φωτο)

Πολύτιμα αγαθά συγκεντρώνουν αλληλέγγυοι Καρδιτσιώτες σε συνεργασία με τη Humanity Greece, για τους πυρόπληκτους στη βορειοανατολική Αττική, τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους από την καταστροφική φωτιά η οποία έκαψε εκτάσεις έως και 30 χιλιομέτρων.

Οι Καρδιτσιώτες μέσα από τέτοιες κινήσεις αλληλοβοήθειας και υποστήριξης προς πληγέντες από καταστροφές, αποδεικνύουν ότι δεν ξεχνούν τα δεινά που βρίσκουν τους ανθρώπους από τα πλημμυρικά φαινόμενα ή τις πυρκαγιές. Η συγκέντρωση βασικών ειδών πραγματοποιείται κάθε ημέρα στην κεντρική πλατεία από τις 8.30 το πρωί έως 14.30 το μεσημέρι, αλλά και το απόγευμα από τις 17:30 έως 21:30 το βράδυ.

Ανάγκες υπάρχουν μεταξύ άλλων για παυσίπονα, ηλεκτρολύτες, αντιφλεγμονώδη, φυσιολογικούς ορούς, αντιβιοτικά, γάζες υαλουρονικού, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά είδη, σερβιέτες κ.α. Ας μη ξεχνάμε ότι τέτοιας φύσεως οργανώσεις, όπως και πολίτες από κάθε σημείο της Ελλάδας είχαν εξίσου στηρίξει έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς του Νομού, τον περασμένο Σεπτέμβριο που «χτυπήθηκαν» από τον Ντάνιελ.
Δ.Γ.