Προκρίθηκε ο Ατρόμητος που επικράτησε της Ακαδημίας Πλαταμώνα και παίζει με Νίκη Βόλου (3-1)

Ο Ατρόμητος Παλαμά ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τα επίσημα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής σεζόν επικρατώντας με σκορ 3-1 της Ακαδημίας Πλαταμώνα στα πλαίσια της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος όπου συμμετέχει ως τροπαιούχος της ΕΠΣΚ.

Οι “πράσινοι” πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα υποδεχθούν σε ένα σπουδαίο παιχνίδι στον Παλαμά (την προσεχή Κυριακή) τη Νίκη Βόλου, καθώς στη διοργάνωση απ αυτό το σημείο εισέρχονται και οι ομάδες της super league 2.

Θα είναι, πέρα από ένα δυνατό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ένα ιστορικό ματς για το Παλαμιώτικο συγκρότημα που εκπροσωπεί το Νομό μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρωταγωνιστής στον αγώνα με την Ακαδημία Πλαταμώνα ήταν ο Κόκκινος που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των “πρασίνων”, ενώ το τρίτο πέτυχε ο Μαντέλας στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προς στιγμήν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (43′) με τον Ταντή, αλλά ο Ατρόμητος βρήκε το δεύτερο γκολ στο 83′ και τελικά σφράγισε την πρόκριση στο τέλος.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Κόκκινος στο 41′ της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκαντής, Πολύζος, Ευθυμιάδης (78′ Ευθυμιάδης),Ισούφης, Καράβας, Γαργάλας, Μπιτέλης, Κόκκινος (84′ Πυργιώτης), Μορφάκης, Μαλάκος (58′ Λόζος), Αναγνώπουλος (78′ Μαντέλας).

Δ.Φ.