Με Ατρόμητο η πρόβα τζενεράλε, το Σάββατο τελευταία ημέρα διάθεσης των διαρκείας

To προσεχές Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα θα κάνει την τελευταία πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο.

Το τελευταίο φιλικό θα είναι με τον συντοπίτη Ατρόμητο Παλαμά, με τον οποίο θα εκπροσωπήσουν το Νομό στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και θα είναι μια καλή ευκαιρία και για τους δύο να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Η Αναγέννηση ανακοίνωσε χθες ότι το Σάββατο που θα γίνει ο αγώνας με τον Ατρόμητο Παλαμά, θα είναι και η τελευταία ημέρα πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Εντός έδρας φιλική αναμέτρηση θα δώσει η ομάδα μας το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 17:30 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά.
Για την αναμέτρηση έχει ορισθεί γενική είσοδος 10€!

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων αλλά και καρτών διαρκείας.
Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις φιλικές αναμετρήσεις, όπως φυσικά και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Παράλληλα ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει πως το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα πώλησης καρτών διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όσοι φίλαθλοι μας δεν έχουν προμηθευτεί τις κάρτες διαρκείας και επιθυμούν καλούνται να κλείσουν τη θέση τους στο Δ.Α.Κ. ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο της ανόδου»!