Έρχεται κακοκαιρία στην Λάρισα – Θα επηρεάσει πολύ τα παράλια

Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα που στα ορεινά της Πίνδου και του Ολύμπου ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοδυτικοί ασθενείς και στα θαλάσσια βορειοδυτικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 12 έως 26/27 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 17 έως 26/27 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός και τις πρωινές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Λάρισας, Μαγνησίας καθώς επίσης και στις Σποράδες θα σημειωθούν βροχές/μπόρες, σταδιακά οι βροχές (ποτιστικές) από τις μεσημεριανές ώρες θα επεκταθούν και στο εσωτερικό της περιφέρειας και θα συνεχιστούν τοπικά και τις βραδινές ώρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια αλλά γρήγορα θα συννεφιάσει και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές που θα σταματάνε για κάποιες ώρες, ενώ τη νύχτα θα βρέξει εκ νέου ποτιστικά.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά ανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια ανατολικοί βορειοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 12 έως 24/26 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 17 έως 24/25 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται νεφελώδης καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, φαινόμενα που πιθανόν τοπικά σε περιοχές του Κισσάβου, Ολύμπου, του Μαυροβουνίου, των παραλιών Λάρισας και του Πηλίου θα είναι ισχυρά, αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην Λάρισα αναμένεται συννεφιά με βροχές και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια βορειοανατολικοί 2-3 μποφόρ και το βράδυ βορειοδυτικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 15 έως 23/24 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 17 έως 23/24 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΕΛΛΑΔΑΣ 16-18/9:

choraagia.gr