Τελική δοκιμή για τον ΑΣΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γιάννης Μπουρούσης» (6 μ.μ.)

Το πρωτάθλημα της basket league που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, ξεκινά το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (5 και 6 Οκτωβρίοιυ) και ο ΑΣΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε ένα μεγάλο παιχνίδι τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας, όπως μας ενημέρωσαν από την “κυανόλευκη” ΚΑΕ θα ξεκινήσει στις 8.15 το βράδυ της Κυριακής 6 Οκτωβρίου και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες φιλάθλους στο “Γιάννης Μπουρούσης”.

Μέχρι τότε το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε στην αφετηρία να είναι καθ’ όλα έτοιμο. Οχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός αντίπαλος κόντρα στην τεράστια δυναμική του Παναθηναϊκού, αλλά γενικότερα για το πρωτάθλημα.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΠΑΟΚ
Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα ο ΑΣΚ θα κάνει και την τελική δοκιμή ολοκληρώνοντας τον κύκλο των φιλικών αναμετρήσεων στα πλαίσια της προετοιμασίας του.

Συγκεκριμένα θα υποδεχθεί στο μεγάλο κλειστό τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δυνατό τεστ που θα αποτελέσει και τη λεγόμενη “πρόβα τζενεράλ” για τη νέα σεζόν.
Πάμε να δούμε στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΚΑΕ τι αναφέρει για το σημερινό ματς που αναμένεται να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος.

«Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) στις 6 μ.μ. στο “Γ. Μπουρούσης” ο Α.Σ.Καρδίτσας.
Η ομάδα της Καρδίτσας, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο τελευταίο φιλικό τεστ προετοιμασίας του, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αναζητώντας ρεβάνς για την φιλική ήττα με 81-75 πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Α.Σ.Κ θα υποδεχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 8.15 μ.μ. τον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης Παναθηναϊκό, για την πρώτη αγωνιστική της GBL κι έτσι, το φιλικό ματς είναι ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών του Ν. Παπανικολόπουλου, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ…
Για τον Α.Σ.Καρδίτσας, το φιλικό της Παρασκευής είναι το έκτο της φετινής προετοιμασίας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ, που φέτος συμμετέχει στο FIBA Europe Cup, έχει ανανεώσει πλήρως το ρόστερ του, χωρίς ωστόσο να χάσει τη δυναμική του.

Στην ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι έχουν προστεθεί οι Έλληνες διεθνείς Δημήτρης Κατσίβελης, Νίκος Περσίδης από τον Άρη, ο γκαρντ Κώστας Παπαδάκης από τον Κολοσσό Ρόδου και ο σέντερ Κωνσταντίνος Ιατρίδης που αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πραγματοποίησε ολικό «λίφτινγκ» και στη σύνθεση των ξένων αθλητών του, αφού ενέταξε στο δυναμικό του, τον Αμερικανό σκόρερ Φρανκ Μπάρτλι από την Ιταλική Μπρίντιζι, τον συμπατριώτη του Σάβαρ Ρέινολντς από τον Κεραυνό Στροβόλου, τον Τζάκσον Κρόισερ από τη Βελγική Αντβέρπ, τον Ντεβόντε Άπσον από τη Κοσοβάρικη Τρέπτσα, τον «ρούκι» φόργουορντ Σέντρικ Χέντερσον και τον επίσης φέρελπι πάουερ φόργουορντ, Τζέικ Φόρεστερ.

Η ομάδα της Καρδίτσας αντιμετώπισε κάποιες περιπτώσεις τραυματισμών στο διάστημα των πέντε εβδομάδων προετοιμασίας της, όμως οι καθημερινές προπονήσεις κύλησαν σε ικανοποιητικό βαθμό και πλέον, το τεχνικό τιμ εστιάζει στην καλύτερη δυνατή ομοιογένεια και τα τελευταία στοιχεία που χρειάζεται να διορθώσει ενόψει των επίσημων αγώνων.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 6 μ.μ. σήμερα Παρασκευή στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και οι φίλαθλοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς».