Η πρώτη έξοδος για την Αναγέννηση στην Κέρκυρα

Tην περασμένη Κυριακή η Αναγέννηση έδωσε το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο και έφθασε στο ζητούμενο, που ήταν η νίκη, κερδίζοντας τον Αρη Φιλιατών.

Ξεκίνησε δηλαδή όπως στόχευε στον επίπονο μαραθώνιο και μεθαύριο θα κάνει την πρώτη εκτός έδρας αποστολή με ένα από τα πιο μακρινά ταξίδια που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα όπου την Κυριακή το απόγευμα στο πλαστικό τερεν του γηπέδου της ΕΠΣ θ’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτής.
Φυσικά ο στόχος είναι και εδώ η νίκη όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσουν φέτος οι “κιτρινόμαυροι” και όπως ακριβώς το δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στο τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη. Φάνηκε άλλωστε και από τα όσα είδαμε στον αγώνα με τον Αρη Φιλιατών, ότι τίποτα δεν είναι δασφαλισμένο εξ αρχής και πως κάθε αντίπαλος ακόμη κι αν υστερεί σε εμβέλεια χρειάζεται την κατάλληλη αντιμετώπιση για να έλθει το τρίποντο.

Η Αναγέννηση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικής φύσεως, θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες γηπεδικές συνθήκες και θα επιχειρήσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να επιβάλλει το ρυθμό της και να φθάσει στην επικράτηση επί ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου που αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην κατηγορία.

Από την αρχή του πρωταθλήματος οι “κιτρινόμαυροι” πάτησαν την κορυφή και εκεί σκοπεύουν να μείνουν και με το πέρας της 2ης αγωνιστικής κάνοντας μία καλή εκκίνηση

Στην 3η αγωνιστική επιστρέφουν στο Δημοτικό Στάδιο όπου θ’ αντιμετωπίσουν την νεοφώτιστη Ανθούπολη κι αν όλα πάνε καλά και επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο, τότε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα οδηγούν την κούρσα.

Ο ΡΟΧΑΝΟ

Μία επιπλέον επιλογή σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας θα έχει μεθαύριο στην Κέρκυρα ο Τίμος Καβακάς.

Ο λόγος για τον Αντόνιο Ροχάνο που απουσίαζε στον αγώνα με τον Αρη Φιλιατών, λόγω του ότι δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του. Από χθες και τυπικά όλα είναι “οκ” και ο Αργεντίνος επιθετικός θα είναι στην αποστολή και πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα ως παρτενέρ του Ζυγκερίδη.

Αυτά βέβαια θα τα αποφασίσει ο κόουτς ανάλογα και με το πως σχεδιάζει την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Πετριτής.

Αντίθετα με τον Ροχάνο θ’ απουσιάσει ο Παναγιώτης Νινίκας (που μάλιστα πιάνει και θέση μικρού) καθώς το δικό του δελτίο θα είναι έτοιμο μετά την 1η Οκτωβρίου.