Φιλικό βετεράνων Θεσσαλίας, Αναγέννησης και ΑΟΚ για Σπύρο και Γιάννη Θώδη

Mιλάμε για δύο θρυλικές μορφές της ποδοσφαιρικής “παλιγγενεσίας” της “χρυσής” δεκαετίας του ‘70 για την Καρδίτσα με το ίδιο επίθετο!

Δύο παίκτες που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στα ξερά γήπεδα μιας εποχής που το ποδόσφαιρο “απογειώθηκε” σε δημοφιλία παγκοσμίως.

Ο Σπύρος Θώδης της Αναγέννησης και ο Γιάννης Θώδης του ΑΟΚ! Των δύο ομάδων, που θα μπορούσαν με βάσει τις δυνατότητες των σπουδαίων ποδοσφαιριστών που διέθεταν να παίξουν και οι δύο στην Α’ Εθνική.

Μια ιστορία όμως πονεμένη, που την έχουμε “ξεσκονίσει” με άπειρα αφιερώματα που έχουμε κάνει μέσα από τις στήλες του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ”.

Οι δύο “Θώδηδες”, λοιπόν, θα έχουν την τιμητική τους την προσεχή Τρίτη σε ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού που διοργανώνει με πρωτοβουλία ο Δήμος Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Αθλητισμού Παναγιώτη Ευθυμίου που είχε και την ιδέα.

Θα παίξουν οι βετεράνοι της Θεσσαλίας και οι βετεράνοι της Αναγέννησης και του ΑΟΚ.
Το φιλικό, πέραν της τιμής στους δύο σπουδαίους άσους του παρελθόντος, έχει σκοπό να συμβάλλει στην ενίσχυση του Σπύρου Θώδη που είχε πολλά προβλήματα με την υγεία του τον τελευταίο καιρό.

Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα της Τρίτης και η αντιδημαρχία αθλητισμού του Δήμου Καρδίτσας απευθύνει με σχετικό δελτίο τύπου κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει:
«Η αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Καρδίτσας διοργανώνει την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 16.30 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι Αναγέννησης & ΑΟ Καρδίτσας – Παλαίμαχοι Θεσσαλίας για την οικονομική ενίσχυση παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης.

Στον αγώνα θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι Σπύρος Θώδης (Αναγέννηση) και Ιωάννης Θώδης (ΑΟ Καρδίτσας). Καλούμε τον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της πόλης μας να δώσει δυναμικό “παρών” για την επίτευξη του σκοπού».