Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Καρδίτσας

Την ερχόμενη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου θα γίνει τελικά η “Λευκή Νύχτα” που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Οπως είναι γνωστό η “Λευκή Νύχτα” ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 30 Αυγούστου όμως οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν…Ετσι το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε η διοργάνωση να γίνει τελικά την ερχόμενη Παρασκευή εκτιμώντας ότι αυτή τη φορά ο καιρός θα είναι…σύμμαχός του.

Ο σχεδιασμός είναι ο ίδιος. Το κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης είναι “Ολη η αγορά μια σκηνή”. Θα συμμετέχουν τρεις μουσικές μπάντες που θα παρουσιάσουν διαφορετικά είδη ελληνικής μουσικής, από παραδοσιακά και «πειραγμένα» ρεμπέτικα έως ελληνόφωνο funk και pop ενώ πέντε Djs απ’ όλη την Ελλάδα έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο set μουσικής για εκείνο το βράδυ από jazz και Rock έως ηλεκτρονική μουσική και Afro.

Οι Καρδιτσιώτες, οι επισκέπτες και οι έμποροι, σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα θα πιαστούν χέρι χέρι σε έναν μεγάλο κύκλο που σηματοδοτεί την όμορφη σχέση που έχει ο εμπορικός κόσμος της πόλης με όλους όσοι τον τιμούν.

Aναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών