Ίδιες αξίες, νέοι ορίζοντες

Η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης αθλητών, ομάδας, χορηγών και επίσημων εμφανίσεων, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο μεγάλο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” για τον ΑΣΚ Ιαπωνική.

Ο μπασκετικός οργανισμός της περιοχής μας που θεριεύει χρόνο με το χρόνο, παρουσιάστηκε στον κόσμο και δίνει το στίγμα για μια χρονιά που αναμένεται και πάλι να είναι συναρπαστική και άκρως ανταγωνιστική γεμάτη συγκινήσεις. Ο ΑΣΚ, λειτουργεί με την ίδια φιλοσοφία διοίκησης από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε όλο αυτό το απίθανο εγχείρημα στη Γ’ Εθνική.

Έκανε πράξη την πολυσυλλεκτικότητα, διατήρησε τα στεγανά του σε όλες τις δυσκολίες, που παρουσιάστηκαν μέσα σ’ αυτή τη διαδρομή και κατάφερε το… αδιανόητο να φθάσει στην πρώτη εθνική, εκπροσωπώντας την Καρδίτσα στο κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ.

Μπορεί η φιλοσοφία να παραμένει η ίδια, όπως οι αξίες και οι αρχές όσων διοικούν και φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου αλλά ο πήχης ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά κάθε φορά! Ιδια ομάδα, νέοι ορίζοντες είναι το το μήνυμα που προκύπτει και από την φετινή προσπάθεια.

Σ’ ενα πρωτάθλημα που όλοι οι αντίπαλοι θα είναι ενισχυμένοι και πολύ δυνατοί, ο ΑΣΚ θα προσπαθήσει να καθιερωθεί και γιατί όχι να κοιτάξει ψηλότερα από τις δύο σεζόν που προηγήθηκαν στη basket league.
Η χθεσινή βραδιά ήταν η πρόγευση γι’ αυτό που θ’ ακολουθήσει φέτος.

Οι “κυανόλευκοι” παρουσίασαν το νέο ρόστερ που αποτελείται από παιδιά που ήδη μπήκαν στο πνεύμα του συλλόγου μαζί με τους παραμένοντες από την περσινή σεζόν, τους χορηγούς και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν όλο αυτό το εγχείρημα και τις όμορφες εμφανίσεις που θα φέρουν οι παίκτες στο νέο πρωτάθλημα.

Μια βραδιά αντάξια μιας ομάδας που όλο και μεγαλώνει και μοιάζει να μην έχει… “ταβάνι”!

Θ.Κ.