Προβληματισμός για τα διαιτητικά... «παρατράγουδα» σε Στάδιο και Κατερίνη

 Oι απίθανες διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου επισκίασαν ακόμη και τη νίκη της Αναγέννησης επί της Ανθούπολης που την διατήρησαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής.

Όσο κι αν προσπαθείς μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον που κινείται το ελληνικό ποδόσφαιρο να είσαι καλοπροαίρετος και να μην ασχολείσαι με την διαιτησία, έχοντας και την σχετική ανοχή στα λάθη που μπορούν να γίνουν, υπάρχουν κάποιες στιγμές που βγαίνεις από τα ρούχα σου!

Αυτά που έγιναν στο συγκεκριμένο ματς κυρίως από την διαιτητή Συναϊτη και τον πρώτο βοηθό Αγγελόπουλο (και οι δύο από την ΕΠΣ Θεσσαλίας), είναι τόσο απίθανα και εξόφθαλμα που δικαίως σκόρπισαν τον προβληματισμό όχι μόνο στον κόσμο αλλά και στη διοίκηση της Αναγέννησης που έσσπευσε να εκδόσει ανακοίνωση!

Τόσο το ακυρωθέν γκολ του Ζυγκερίδη στο 53’ όσο και η… “εφεύρεση” οφσάιντ στον Ροχάνο από τον βοηθό στο 35’ κι ενώ το 2-0 φαινόταν ως σίγουρη κατάληξη, ήταν το “κερασάκι στην τούρτα” μιας γενικότερα πολύ κακής διαιτητικής παρουσίας!

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης ήταν μια πρώτη (και ορθή) αντίδραση και κυρίως ήταν μια προειδοποίηση στους υπεύθυνους για την συνέχεια του πρωταθλήματος…

Άλλωστε μία ημέρα μετά τα όσα συνέβησαν από την διαιτησία στον αγώνα της Αναγέννησης με την Ανθούπολη, είχαμε ανάλογες επιδόσεις υπέρ του Πιερικού στην Κατερίνη και στον αγώνα με τον Τηλυκράτη τον οποίο παρακολούθησαν από κοντά ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” Τίμος Καβακάς και ο Γιώργος Μπέζας…

Στη Λευκάδα ακόμη “φωνάζουν” (βλέπε ΦΩΤΟ πιο πάνω) για το πέναλτι που κατελόγισε ο Καρδιτσιώτης Γκουντέλας αλλά και γενικότερα για τις επιδόσεις του…

Όπως φαίνεται στην κεντρική ΦΩΤΟ η διαιτητής Συναϊτη στο κανονικό γκολ του Ζυγκερίδη (παρά το κεφαλοκλείδωμα του αμυντικού και το χτύπημα του τερματοφύλακα που τον έκαναν “σάντουιτς” πήρε την κεφαλιά!) δείχνει σέντρα!!! Δευτερόλεπτα μετά μετανιώνει και ακυρώνει το γκολ δίχως ακόμη να έχουμε καταλάβει το γιατί!!!