Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Λάρισα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον τραπεζικό χώρο, ανακοινώνει με χαρά τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στην πόλη της Λάρισας. Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 19:00, στο νέο κατάστημα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 74-76, στη Λάρισα.

Το νέο κατάστημα αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου επέκτασης της τράπεζας σε όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας και έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει 5 καταστήματα (Καρδίτσα, Σοφάδες, Μουζάκι, Παλαμά, Φάρσαλα).

Σε συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε χθες, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, κ. Γεώργιος Μπούκης, δήλωσε: “Η Λάρισα είναι το εμπορικό και διοικητικό κέντρο της Θεσσαλίας και πιστεύουμε πως η τράπεζά μας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την αγορά. Είμαστε μια τράπεζα φιλική στην εξυπηρέτηση του πελάτη, με την προσωπική εξυπηρέτηση ως πρώτο στόχο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που το συστημικό τραπεζικό σύστημα αλλάζει στρατηγική και προσπαθεί να βγάλει τον κόσμο από τα καταστήματα, εμείς συνεχίζουμε να παρέχουμε προσωπική εξυπηρέτηση μέσα στα καταστήματα, με τα ταμεία ανοιχτά και με τα στελέχη μας πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, τόνισε: “Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές και εξατομικευμένες τραπεζικές εμπειρίες και υπηρεσίες στον συμπολίτη μας, ενισχύοντας παράλληλα το συνεταιριστικό μας μοντέλο, το οποίο βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την υγιή μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Το νέο μας κατάστημα δεν είναι μία ακόμα τραπεζική μονάδα, αλλά ένα σύγχρονο κέντρο εξυπηρέτησης όπου οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να βρίσκουν άμεσα χρηματοοικονομικές λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, και με την διαπροσωπική επαφή, την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών μας και την τεχνολογία στο επίκεντρο, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά».

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, με τον υψηλότερο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σε όλο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και σταθερή κερδοφορία, δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης, προσφέροντας οικονομική στήριξη, ευέλικτες χρηματοδοτήσεις και σύγχρονες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αγροτών και των νοικοκυριών.