Νέο γυμναστήριο ALTERLIFE στην Καρδίτσα (φωτο)

Μετά την επιτυχημένη πορεία του ALTERLIFE Καρδίτσας εδώ και τρία χρόνια, ένα ολοκαίνουριο γυμναστήριο της ίδιας αλυσίδας άνοιξε τις πύλες του στην οδό Γαρδικίου 5, έναντι του πάρκου Παυσίλυπου.

Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο που έρχεται για να αποτελέσει στο εξής πρότυπο για την πόλη της Καρδίτσας, συνδυάζοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, κορυφαίες εγκαταστάσεις και μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα μέλη του γυμναστηρίου μπορούν να απολαύσουν χώρο κλασικού γυμναστηρίου, με μηχανήματα δύναμης, ελεύθερα βάρη, αερόβια μηχανήματα, αίθουσες Pilates εξοπλισμένες με κρεβάτια Reformer και Cadillac, άνετο χώρο functional training, με πλούσιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για κάθε επίπεδο ασκούμενου, καθώς και cross training , για εκείνους που αγαπούν τις δυναμικές με ένταση προπονήσεις. Οι υπηρεσίες παρέχονται από κατάλληλα καταρτισμένους γυμναστές και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των μελών, από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο προχωρημένο.

Τα εγκαίνια του νέου ALTERLIFE πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα παρουσία δεκάδων φίλων των ιδιοκτητών αλλά και μελών του γυμναστηρίου.

Ο κ. Κώστας Καραγεώργος, ιδιοκτήτης των γυμναστηρίων ALTERLIFE στην Καρδίτσα, δήλωσε: « Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου, αυτά τα χρόνια, είναι μεγάλή και αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας, να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τους χώρους και τις υπηρεσίες μας. Αυτό επισφραγίζεται με την ανακοίνωση του νέου μας γυμναστηρίου, το δεύτερο ALTERLIFE στην πόλη μας».