Το Oktoberfest έρχεται στην Καρδίτσα

Σκηνικό… Μονάχου θα στηθεί το ερχόμενο τριήμερο στο στενό της Ηρακλείτου για να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στον πλανήτη.

Το Oktoberfest έρχεται για πρώτη φορά στην Καρδίτσα με πολύ μπίρα αλλά και γεύσεις της γερμανικής κουζίνας. Το Oktoberfest πραγματοποιείται στο Μόναχο από το 1810 και κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 6.000.000 επισκέπτες, όντας το μεγαλύτερο “παραδοσιακό” φεστιβάλ στον πλανήτη. Παράλληλα, διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο συμμετέχουν στους
εορτασμούς.

Έτσι για πρώτη φορά στην Καρδίτσα μπίρες ελληνικής ζυθοποιίας έρχονται ειδικά για το Oktoberfest της πόλης. Αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου μεγάλη ποικιλία από μπίρες της Ζυθοποιίας Πηνειού και της Ζυθοποιίας Χαλανδρίου – Φώτη Αναστασίου θα πρωταγωνιστεί στο στενό της Ηρακλείτου.

Επίσης, θα μπορεί κανείς να γευτεί παραδοσιακά εδέσματα από την γερμανική κουζίνα. Τη μουσική διασκέδαση θα αναλάβει την Παρασκευή ο Dj MC Yinka, το Σάββατο το μουσικό Ροκ συγκρότημα The Big Nose Attack και την Κυριακή το ρεμπέτικο σχήμα Ρουμπαγιάτ.